Gara Craiova, fără strop de apă: „Nu e normal să nu ai...

Gara Craiova, fără strop de apă: „Nu e normal să nu ai o fântână de la care să bei sau să te speli pe mâini”

6.676
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 5,00)

Atât pentru navetişti, cât şi pentru călătorii ocazionali, voiajul din Gara Craiova începe cu aceeaşi nemulţumire: nu e nicio ţâşnitoare cu apă potabilă în zona peroanelor. Apa plată, cumpărată de la magazin, nu e o soluţie, fiindcă drumul către casă sau serviciu nu este un lux pe care omul de rând şi-l permite. Aceeaşi situaţie neplăcută se regăseşte în mai toate gările din judeţ, iar oamenii se arată nemulţumiţi. Cel puţin, unul, care ne-a şi scris în aces sens, şi care  vrea să ştie dacă situaţia este una normală: 

„Buna ziua, as vrea sa sesizez si eu urmatorul aspect, fapt pe care l-am sesizat şi Ministerului Sănătăţii: daca este normal ca in gara Craiova, un oras cu peste 300.000 de locuitori si cateva mii de calatori care frecventeaza zilnic Gara Craiova sa nu ai o fantana din care sa poti bea apa sau sa te speli pe maini, ceea ce poporul roman oricum nu prea face. Dar sa le iei si posibilitatea sa o faca, mi se pare ingrozitor. Par a fi niste conditii de calatorie sau de inceput de călătorie demene de o tara africana. Va asigur ca nu exista nici un loc public de unde poti sa faci acest lucru, atat in Gara Craiova, cat  si in gara Segarcea Nord unde, la fel, nu exista apa potabila. As vrea sa fie luate masuri de dare in folosinta a acelor puncte de apa care exista si care sunt neutilizabile in ce cel mai scurt timp”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     03-11-2007
    Locatie
     Dubai- Burj al arab
    Mesaje
    81

    Pai normal ca nu e.. ca atunci cand a fost fantana la gara… sute de locatari de prin imprejurimi erau la coada cu bidoanele de 5-10l sa-si ia apa , ca acasa au apometre…
    cum sa mai apuce un biet calator sa bea o gura de apa.. in 2-3 minute cat sta trenul in gara.. daca la coada erau 20-30 de insi cu cate 5-6 bidoane la coada ?)) risti sa-ti iei si 2-3 pe cocoasa de la 2-3 bosorogi furiosi ca au pierdut partida de table de la arteziana din cauza ca i-au trimis nevestele sa ia apa ) .
    Si , da , cel care a facut sesizarea are dreptate foarte mare.. ar trebui nu una.. ci mai multe fantani/tasnitori… cel putin cate una la fiecare peron . Probabil… nu sunt bani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.