Administrator de asociaţie din Craioviţa Nouă, reţinut de poliţie pentru delapidare

Administrator de asociaţie din Craioviţa Nouă, reţinut de poliţie pentru delapidare

931
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

O femeie în vârstă de 62 de ani, din Craiova, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată a fost introdusă astăzi în arestul Poliţiei Dolj.

În fapt s-a reţinut că învinuita, în perioada ianuarie 2010 – decembrie 2011, îndeplinind cumulativ funcţiile de administrator, contabil şi casier la o asociaţie de proprietari din cartierul Craioviţa Nouă, şi-a însuşit din gestiune suma de 453.000 lei prin înregistrarea în evidenţa contabilă a unor sume mai mici faţă de cele înscrise în chitanţele prin care încasa banii de la proprietari şi prin nepreluarea soldurilor zilnice reale.

Învinuita va fi prezentată în ziua de 04.06. 2013 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    144

    Jigodia asta a furat de la mine si vecinii mei,avea aur pe ea scorpia de ziceai ca e rromanca,aur luat din banii oamenilor care si au tras de la gura ca sa isi achite intretinerea si jigodia ii folosea si fura cum vroia.
    De cand a venit noua echipa de conducere la Asociatia nr 1 in locul scorpiei costul intretinerii a scazut cam cu 35-40% chiar si pe timp de iarna.
    Sper sa putrezeasca in puscarie nenorocita asta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.