Îndrăzneşte! Descoperă noul concept „Le Baron” by Chef Florin Dumitrescu! (P)

Îndrăzneşte! Descoperă noul concept „Le Baron” by Chef Florin Dumitrescu! (P)

1.364
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 4,00)

„Le Baron”, un restaurant cu tradiţie în viaţa cotidiană a Craiovei, deschis încă din 1997, se reinventează prin aportul unor specialişti cunoscuţi din domeniile arhitecturii şi bucătăriei. Designul ambiental, modul de preparare a mâncărurilor şi băuturilor, prezentarea şi atmosfera generală capătă o altă dimensiune, sub un nou concept. Rafinamentul şi clasica eleganţă sunt transpuse în linii moderne, inovatoare şi extrem de atractive, indiferent de vârstă.

Miercuri 05 iunie 2013 de la ora 18:00 Restaurant Le Baron isi deschide oficial portile pentru clientii sai. Alaturi de Chef Florin Dumitrescu si D’Artagnan va asteptam intr-o noua ambianta a terasei, cu un meniu spectaculos care o sa va surprinda in mod placut privirea si mai ales gustul.

Chef Florin Dumitrescu – unul dintre juratii „MasterChef” România – dă o notă specială preparatelor culinare, prin elemente de smart dining concept, în vreme ce elementele de decor ambiental realizate de Anda Roman si Sorana Buzinschi creează spaţiul perfect în care să fie savurate.

„Le Baron” îşi schimbă radical veşmintele, nu şi preţurile!… Pentru că bunul gust e absolut firesc, indiferent că doriţi să luaţi masa cu stil sau să beţi rapid o cafea cu prietenii. „Le Baron” te provoaca la schimbare! Îndrăzneşte! Încearcă ceva nou!

„Le Baron” vă propune în această vară un meniu inovator, cu gust fin şi aspect rafinat, din bucătăria modernă. Noul meniu creativ cu delicii gourmet va delecta clientii care vor trece pragul restaurantului Le Baron in cautarea de experiente culinare. Este deja cunoscut faptul ca Chef Florin Dumitrescu nu permite utilizarea in bucatariile conduse de el a semipreparatelor, a sosurilor preambalate, a ingredientelor congelate sau a diferitelor prafuri folosite pentru a da gust mancarii. In bucataria condusa de Chef Florin se folosesc doar produse proaspete, sosuri si dulceturi facute in casa, paste de casa, demi-glace si reductii, diferite supe, folosite ca baza pentru mancaruri.

Pentru a le pregati, toata echipa de bucatari, condusa de Chef D’Artagnan (Alex Petricean), finalistul MasterChef sezonul 1, munceste in plus pentru ca preparatele aduse in fata clientilor sa fie mereu proaspete si cu un plus de savoare. Pe langa meniul creativ, vă provocam să încercaţi în fiecare zi cate un preparat unicat (“sugestia zilei” – 35 de lei) în întreg oraşul, alături de care veţi primi o băutură răcoritoare sau o halbă de bere din partea casei. Meniul este conceput de Chef Florin Dumitrescu şi pus în aplicare de Chef D”Artagnan (Alex Petricean), iar echipa de bucătari a primit sfaturi gastronomice de „fine dining” si a beneficiat de un training complet in tainele bucatariei moderne din partea exigentului jurat.

Şi băuturile de tip lounge bar se înscriu într-o nouă notă, de la limonade, cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice, fresh-uri şi alte băuturi pe bază de cafea, până la o selecţie rafinată de vinuri.

Nu doar savoarea mâncărurilor şi gustul perfect al băuturilor vă vor rămâne întipărite în memorie. Stilul abordat pentru designul interior creează independent emoţii, prin detaliile discrete care reuşesc să rezoneze perfect cu această locaţie etalon. Indiferent ce masă alegeţi, întotodeauna veţi observa detalii noi… felinare, scaune unicat, lumânări, oglinzi şi piese de mobilier antichizate şi artizanale, în culori predominante de alb şi gri antracit.

Să nu uităm grădina – în continuare una dintre puţinele grădini de vară extrem de bine îngrijite – unde uşor vă veţi relaxa în timp ce muzica va curge pe note lounge, chill, casual…
Îndrăzneşte! Descoperă noul concept „Le Baron” care, după evenimentul de lansare, va purta titulatura de „by Chef Florin Dumitrescu”.

Rezervari se pot face fie la telefon: 0722.545.272/0729.910.083 fie pe www.lebaron.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     22-01-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    61

    Bravo !

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-06-2013
    Mesaje
    4

    Da,pintre putinele localuri din Craiova care-si respecta firma.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    551

    un loc char frumos amenajat in craiova si o servire ireprosabila

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-01-2008
    Mesaje
    19

    have you ever heard of overrated meals that won’t even fill a cavity…well, now you do
    acolo se duc coloratii dupa ce sunt full de shaorma de la colt

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.