Forţa Legii: Liviu Dragnea face dezbatere publică mâine, la Craiova, pe tema...

Forţa Legii: Liviu Dragnea face dezbatere publică mâine, la Craiova, pe tema regionalizării României

333
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Casa de Cultura a Studentilor din Craiova va fi maine, 6 iunie 2013, gazda dezbaterii publice privind procesul de regionalizare-descentralizare,organizata de vicepremierul Liviu Dragnea (foto), ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Dezbaterea face parte dintr-un proces consultativ demarat de catre Guvernul Victor Ponta, sustinut prin proiectul “Reforma administrativ-teritoriala, mai multa eficienta in administratia locala din Romania“, cofinantat prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PODCA).

Demersurile Guvernului pretind sa urmareasca implicarea unui numar mare de reprezentanti de la nivelul institutiilor administratiei publice centrale si ai autoritatilor administratiei publice locale, in vederea organizarii dezbaterilor publice pe tema regionalizarii, astfel ca la dezbaterea organizata la Craiova au fost invitati reprezentantii autoritatilor si institutiilor din administratia publica locala si centrala, ai societatii civile, sindicatelor, patronatelor, precum si specialisti din mediul universitar si academic.

Vicepremierul Dragnea a trimis invitatia de a participa la acest eveniment catre Confederatia Sindicala Nationala Meridian, care va fi reprezentata de liderul Forta Legii, Ringo Damureanu.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.