CAO: Se oprește apa pe 18 iunie

CAO: Se oprește apa pe 18 iunie

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La solicitarea S.C. MITLIV EXIM SRL se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova în ziua de marţi 18 iunie 2013, între orele 09:00 – 16:00, pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a unor conducte noi la reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Cartierul Faţa Luncii, în perimetrul delimitat de Bulevardul Râului, Strada Călăraşi, Strada Buzăului, Strada Căluşari, Aleea 2 Căluşari, Strada Ion Budai Deleanu, Strada Bucovăţ, Bulevardul Ştirbei Vodă.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.