Dolj: Amenzi pentru viteză şi neportul centurii

Dolj: Amenzi pentru viteză şi neportul centurii

795
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – BDNE împreună cu lucrători din cadrul Formaţiunii de Poliţie Rutieră Filiaşi şi cei din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, ieri, şi executat, o acţiune, pe D.N. 6, D.N. 65 şi în municipiu, pentru prevenirea şi combatearea accidentelor de circulaţie cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii rutieri au constatat 132 de abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 16.425 de lei, dintre care 51 sancţiuni au fost aplicate pentru viteză neregulamentară, iar 34 sancţiuni pentru neportul centurii.
Surprins de radar cu 174 km/h
Spre exemplu, „Silviu D. din Craiova, de 33 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65 F Şoseaua de centură, cu viteza de 174 km/h, viteză înregistrată cu aparatul radar. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă contravenţională şi măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.