Program de internship pentru studenţi, în administraţia centrală, lansat de Guvern

Program de internship pentru studenţi, în administraţia centrală, lansat de Guvern

1.081
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Guvernul a lansat sâmbătă primul program de internship din administraţia centrală, pentru studenţii cu rezultate deosebite, tinerii selectaţi urmând să fie repartizaţi, în funcţie de competenţe, la Cancelaria Primului-ministru sau la Secretariatul General al Guvernului, informează Biroul de presă al Executivului.

Pentru a fi incluşi în Programul internship@gov.ro, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii de eligibilitate: să deţină cetăţenia română; să aibă vârsta de până la 25 de ani la momentul debutului programului; să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă; să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională; să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design).

Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor. Formularul de aplicaţie poate fi accesat din pagina de internet internship.gov.ro. Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor este 1 iulie (inclusiv). Aplicaţiile primite ulterior nu vor fi luate în considerare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.