Proceduri mai simple pentru susţinerea examenului auto

Proceduri mai simple pentru susţinerea examenului auto

2.517
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Permisul de conducere poate fi obţinut mai repede. Nu vă aşteptaţi la probe mai uşoare, ci la o procedură mai rapidă, după cum scrie realitatea.net.

De acum încolo, candidaţii pot susţine examenul teoretic în aceeaşi zi în care îşi depun dosarul. Cei care obţin punctajul de trecere se înscriu pentru proba următoarea, cea practică. Traseul este programat însă într-o altă zi, în funcţie de locurile libere.

Noul ordin vine în ajutorul candidaţilor care îşi doresc să devină cât mai repede conducători auto. Cei care nu se simt însă suficient de pregătiţi, pot amâna susţinerea examenului pentru o altă zi.

De noua măsură vor profita, în special, studenţii şi angajaţii. Aceştia se gândesc că nu mai trebuie să se învoiască de două ori pentru a-şi depune dosarul şi pentru a susţine proba teoretică. Astfel, câştigă timp preţios.

După promovarea probei teoretice, candidaţii se înscriu pentru cea practică. Examenul în trafic nu va fi susţinut în aceeaşi zi. Elevii vor fi programaţi în funcţie de locurile disponibile şi de ordinea solicitării.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.