Spiritul civic nu a murit! Craiovean, în goană după un tâlhar

Spiritul civic nu a murit! Craiovean, în goană după un tâlhar

387
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Craioveanul Ion Preduţ, de 54 de ani, s-a prezentat, ieri, în jurul orei 12.40, la Secţia 3 Poliţie pentru a aduce la cunoştinţa poliţiştilor faptul că, aflându-se în zona blocului K6, a văzut doi tineri, un băiat şi o fată, fugind, iar în urma lor o femeie strigând după ajutor. A reuşit să prindă femeia care fugea şi a condus-o la sediul secţiei, însă tânărul şi-a asigurat scăparea prin fugă.

Din primele cercetări ale poliţiei a rezultat faptul că partea vătămată a fost o femeie de 71 de ani, Erna Pârjan, din Craiova, căreia i-a fost smuls de la gât un lanţ din aur de 11 grame de către doi tineri necunoscuţi, băiat şi fată, fără a exercita acte de violenţă asupra sa.

„Tânăra condusă la sediul secţiei a fost identificată ca fiind Mirabela Zuica, de 19 ani, din Craiova, iar în urma audierii acesteia, a rezultat că celălalt autor este Gimi M.I., de 14 ani, din Craiova.
Cercetările continuă în vederea prinderii acestuia şi recuperării prejudiciului cauzat. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    572

    O fapta buna din partea lui.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.