Taxiurile din zonele Gără şi Aeroport Craiova, controlate de Poliţie

Taxiurile din zonele Gără şi Aeroport Craiova, controlate de Poliţie

2.435
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii Serviciului Rutier – BDNE şi cei de la Biroul Poliţiei Rutiere Craiova au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea si combaterea traversărilor neregulamentare pe drumurile naţionale din judeţ, iar în colaborare cu lucrători din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Dolj și specialiști din cadrul RAR Dolj s-a acționat în zona Gării Craiova și în zona Aeroportului Craiova pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate ieri, poliţiştii au constatat 124 de abateri de natură contravenţională, din care 34 săvârşite de conducătorii de taxi, pentru sancţionarea cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 15.450 lei, au fost reţinute 2 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Spre exemplu, GEORGICĂ I.P., 32 de ani, din Craiova, a fost depistat conducând autoturismul destinat transportului de persoane în regim de taxi, cu defecțiuni tehnice la sistemul de iluminare semnalizare și totodată emițând noxe peste limita admisă. Acesta a fost sancționat conform OUG nr. 195/2002 și i-a fost retras certificatul de înmatriculare.

De asemenea, Costinel, de 24 de ani, din comuna Moțăței, Dolj, a fost depistat conducând autoturismul pe strada A.I. Cuza, din Craiova, fără a folosi centura de siguranță și a fost sancționat conform OUG nr. 195/2002.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    571

    est un lucru bun.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.