În 12 septembrie se judecă primul termen în dosarul Sandu, Dragomir şi...

În 12 septembrie se judecă primul termen în dosarul Sandu, Dragomir şi Universitatea Craiova

2.231
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a stabilit astăzi primul termen de judecată în dosarul penal în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir riscă închisoarea, respectiv 12 septembrie 2013.

FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA,  cu suma de 267,5 milioane euro, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA, cu suma de 2 milioane euro, ASOCIAŢIA FAN CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA – LEGIUNEA XIII cu suma de 2 milioane euro şi ASOCIATIA PELUZA SUD cu aceeaşi sumă s-au constituit ca părţi civile în dosarul numărul 18983/300/2013.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor: SANDU MIRCEA, preşedintele FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL (FRF), şi DRAGOMIR DUMITRU, preşedintele LIGII PROFESIONISTE DE FOTBAL (LPF) şi vicepreşedinte al FRF pentru infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor formă calificată, infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite (art. 13 din Legea nr. 78/2000) şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru, precum şi a persoanelor juridice fără scop patrimonial FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL şi LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL, în sarcina cărora s-au reţinut infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-04-2008
    Locatie
     Nord , Craiova
    Mesaje
    917

    timpu trece .. Craiova tot nu revine..

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    571

    inca 1 an fara echipa nenorocitule!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.