Cinci ani de închisoare pentru casiera Asociaţiei de Proprietari Nr. 13 Lăpuş...

Cinci ani de închisoare pentru casiera Asociaţiei de Proprietari Nr. 13 Lăpuş Argeş

440
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Elena Stanciu, de 56 de ani, din Craiova, care a sustras aproape 300.000 de lei din banii locatarilor de la Asociaţia de Proprietari nr. 13 Lăpuş Argeş, cât timp a fost administrator şi casier, a fost condamnată definitiv la 5 ani de închisoare cu executare.

Curtea de Apel Craiova a soluţionat luni, 17 iunie a.c., recursul declarat de femeie. Instanţa i-a admis recursul, a descontopit pedeapsa primită în cele două pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare, însă în final, a rezultat tot 5 ani de închisoare, pedeapsă pe care femeia o va executa în regim de detenţie. Pentru recuperarea prejudiciului se menţine sechestrul pe apartamentul pe care femeia îl deţine în Craiova.

„S-a reţinut că învinuita, în perioada 2002 – 2011, îndeplinind cumulativ funcţiile de administrator, contabil şi casier la o asociaţie de proprietari din Craiova, prin falsificarea documentelor de încasări, respectiv înregistrarea în mod intenţionat în registrul de casă zilnic a unor sume mai mici faţă de cele încasate pe baza de chitanţă, precum şi prin nepreluarea soldurilor zilnice, şi-a însuşit din gestiune, în total, suma de 282.277 lei”, au precizat în momentul reţinerii femeii reprezentanţii IPJ Dolj. Pe parcursul anchetei, femeia a predat anchetatorilor 12.750 lei, ca să scape mai uşor.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    202

    Oare ..merita?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.