Oltchim joacă diseară în Ligă la Ljubljana

Oltchim joacă diseară în Ligă la Ljubljana

558
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vâlcencele întâlnesc în prima partidă din grupa principală a Ligii Campionilor, în deplasare, de la ora 19 (în direct la DigiSport 1), Krim Ljubljana. Accesul spectatorilor la întâlnirea de diseară va fi gratuit.

Istoria întâlnirilor directe la Ljubljana nu este una favorabilă Oltchimului, incapabilă să se impună până acum pe terenul slovencelor în cele două confruntări precedente. Forţa adversarelor pe teren propriu este recunoscută şi de preşedintele echipei vâlcene, Petre Berbecaru, convins că elevele lui Radu Voina vor avea o misiune extrem de dificilă. “Un succes la Ljubljana ne-ar creşte enorm şansele la calificarea în semifinale. În plus, ar fi primul meci, echipa ar căpăta şi mai multă încredere. Va fi însă extrem de greu, cu siguranţă vom avea parte de un meci foarte dificil”, a precizat oficialul pentru gsp.ro. Tehnicianul slovenelor, Tonje Tiselj, consideră că formaţia din România este favorită şi vede în prezenţa Luminiţei Huţupan în poartă o mare problemă pentru jucătoarele sale: “Privind cu realism, cele două favorite ale grupei sunt Buducnost şi Oltchim. Aceste cluburi au investit mult în ultimul timp. E greu să obţii mari performanţe peste noapte, dacă nu investeşti. Nu-mi convine că Luminiţa Huţupan s-a întors în poartă. E un portar fenomenal, am lucrat cu ea şi ştiu că poate reveni la forma de altădată.”

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.