Bechet: Captură de 80 kg de peşte, fără documente de provenienţă

Bechet: Captură de 80 kg de peşte, fără documente de provenienţă

373
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.P.F. Bechet au depistat, în zona de competenţă, două persoane de sex masculin care intenţionau să comercializeze cantitatea de 80 kg peşte fără documente legale.

Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet au observat, ieri, pe raza localităţii Dăbuleni, două persoane de sex masculin care descărcau dintr-o autoutilitară marca Dacia două lăzi cu peşte proaspăt. În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi, ambii din judeţul Olt, intenţionau să comercializeze cantitatea de 80 kg caras fără a avea documente legale.

Întreaga cantitate de peşte în valoare de aproximativ 480 de lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi predată unei societăţi comerciale de profil, iar persoanelor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport şi comercializarea fără documente legale a peştelui.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.