UPDATE: Tânăra înecată, căutată în apele Jiului, a fost găsită

UPDATE: Tânăra înecată, căutată în apele Jiului, a fost găsită

589
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Evenimentul s-a petrecut azinoapte, când tânăra, Adelina Sandu, în vârstă de 19 ani, din Craiova, era la scăldat în zona barajului Jiu cu prietenii. După mai multe minute, grupul de care era însoţită a început să se îngrijoreze, pentru că aceasta nu se mai întorcea şi au sunat la 112.

Din cauza întunericului, scafandrii au demarat căutările abia în această dimineaţă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, Adelina Sandu, împreună cu mai mulţi prieteni a mers, aseară, la Jiu, la scăldat, în zona barajului de la Işalniţa. Pe la ora 01.00, tânăra nu a mai apărut, astfel că prietenii ei au sunat pe 112 şi au cerut ajutor. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, au discutat cu tinerii, însă pompierii cu un echipaj de prim ajutor şi unul de scafandri au ajuns la locul tragediei abia azi dimineaţă.

Căutările continuă şi la această oră.

UPDATE: Ora 10.50:
Pompierii doljeni au găsit corpul neînsufleţit al tinerei dispărute în apele Jiului. Trupul fetei a fost găsit la 2 km de barajul de la Işalniţa.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-03-2013
    Mesaje
    11

    cadavrul a fost gasit de 3 pescari ( localnici Troaca Rovine2 ) si a fost adusa la mal de unul dintre cei 3 pescari , au sunat la 112 , si dupa aproximativ juma de ora a ajuns si politia . cand am ajuns la fata locului fata era inca in apa cu capul pe mal acoperita cu o veste rosie, rudele parintii si pompierii au aparut dupa apelu la 112 (ei cautand cadavrul fetei in zona fascine pasarela ) deci pana la urma pescari au vazut fata plutind si unu dintre ei mai curajos a scoso la mal .

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     12-05-2006
    Mesaje
    79

    pacat ,K ERA TANARA , am inteles k nu stia sa inoate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.