Administratorul şi veterinarul Grădinii Zoo din Craiova au fost concediaţi

Administratorul şi veterinarul Grădinii Zoo din Craiova au fost concediaţi

414
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ion Cojocaru, administratorul Grădinii Zoologice din Craiova, şi Gheorghe Diaconeasa, tehnicianul veterinar, au fost daţi afară în urma scandalului declanşat săptămâna trecută din cauza dispariţiei unor pui de lei aduşi pe lume de una dintre leoaice, fără ca nimeni din conducerea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi a Fondului Locativ (RAADPFL) să ştie.

În acest caz RAADPFL a declanşat o anchetă internă, în urma căreia a reieşit că cei doi se fac vinovaţi de naşterea (care este interzisă la Grădina Zoo din Craiova, pentru că spaţiile unde vieţuiesc animalele sunt improprii şi nu corespund directivelor impuse de UE) şi moartea celor patru pui de lei, care au murit la câteva ore după venirea pe lume.

Conducerea RAADPFL a anunţat că motivul concedierii administratorului şi tehnicianului veterinar sunt neglijenţa în serviciu şi neîndeplinirea condiţiilor de muncă.

Foto: www.evz.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.