Microsoft Registered Refurbisher Program (P)

Microsoft Registered Refurbisher Program (P)

967
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Programul Microsoft Registered Refurbisher (MRR) este gandit special de catre Microsoft pentru companiile mici şi mijlocii care doresc să vanda calculaotare si laptopuri refurbished/second hand cu software-ul Microsoft Windwos preinstalat catre persoane fizice si juridice.

Atentie! Sunt doar cateva magazine de calculatoare in Romania care sunt acreditate de Microsoft in acest sens.

INFOCENTER Craiova este unicul Microsoft Registered Refurbisher din Oltenia care are dreptul de a preinstala produsele Microsoft autentice pe PC-uri sau laptop-uri second-hand (refurbished)!

Daca achizitionati de la un magazin care nu este MRR, Licenta nu va fi valabila, asta inseamna bani cheltuiti in zadar cat si riscul de a fi amendat in cazul unui control al licentelor facut de Microsoft sau BSA!

Procedura legala de licentiere a unui PC/Laptop second-hand cu o licenta refurbished presupune preinstalarea licentei de catre INFOCENTER pe acel produs, lipirea stickerului (COA) aferent noii licente langa vechiul sticker (COA) aferent vechii licente existente pe acel calculator sau laptop, urmand ca la final sa se elibereze factura fiscala pe care se mentioneaza explicit marca si configuratia produsului si tipul licentei preinstalate. Se livreaza pc-ul/laptop-ul astfel preinstalat clientului, insotit de cd-ul original cu Windows-ul preinstalat.

Licenţele comerciale (Commercial licenses) sunt disponibile pentru a fi furnizate oricarui tip de client, consumatori sau întreprinderi mici.

Windows XP – doar pana la 30.09.2013 – pret 175 lei

  • Windows 7 Home – pret 175 lei
  • Windows 7 PRO – pret 275 lei

Categoriile de produse pentru care se pot cumpara Licentele sunt urmatoarele:

– Calculatoare second-hand

– Laptop-uri second-hand

– Sisteme complete: Calculator second + Monitor

– Servere / Workstation-uri second

Mai multe detalii despre acest program, produse si preturi pe site: www.infocentercraiova.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.