Super transferuri pentru SCM U Craiova

Super transferuri pentru SCM U Craiova

474
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Conducerea clubului SCM U Craiova a reușit să aducă în Bănie trei jucâtori de mare valoare din campionatul intern care, cu siguranță, vor aduce un plus pentru echipă.

Astfel, Bogdan Popescu (BC Timișoara), Nemanja Maric și Silviu Lupusavei (ambii de la CSM Oradea) au ajuns la un acord cu echipa din Bănie.

Popescu are 35 de ani a avut o medie de 8.2 puncte, respectiv 4.2 recuperări meci în sezonul recent încheiat. Orininar din București, Bogdan Popescu a mai jucat în Romănia la Rapid București, BCMU Pitești, Energia Rovinari și Steaua București, iar în străinătate EWE Basket Oldenburg (Germania) și Quiper (Franța).

Nemanja Maric a avut o medie de 10.8 puncte, respectiv 4.3 recuperări în sezonul 2012-2103. Maric evoluează din 2009 la Oradea și a mai jucat pentru College Centennial (Canada), Vardar Skopje (Macedonia) și Konstantin Nis (Serbia)

Managerul echipei de baschet Marius Toma a declarat: “Sunt jucători importanţi pentru echipa noastră şi pentru sezonul foarte încărcat care ne aşteaptă. Alături de aceşti jucători cu CV-uri demne de luat în seamă, precum şi cu o experienţă foarte mare, ne dorim să realizăm obiectivele propuse pentru acest sezon respectiv calificarea în play-off în campionat, precum şi o clasare cât mai bună atât în Cupa României, cât şi Balkan League”.

Sursa: www.ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.