Contractele comercianţilor din pieţele Craiovei, prelungite până la sfârşitul anului

Contractele comercianţilor din pieţele Craiovei, prelungite până la sfârşitul anului

741
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţii economici buni platnici, care au contracte de închiriere având ca obiect spaţii şi terenuri ocupate de construcţii provizorii, cu destinaţia de spaţii comerciale, producţie şi prestări servicii, în pieţele din Craiova, mai pot funcţiona până la 31 decembrie 2013. SC Târguri şi Pieţe a înaintat spre aprobarea aleşilor locali prelungirea contractelor de inchiriere comercianţilor care şi-au respectat obligaţiile contractuale şi au dovedit că sunt de bună credinţă. 

Totodată, se solicită prelungirea, până la data de 31 iulie 2013, a duratei contractelor de închiriere, având ca obiect spaţii şi terenuri ocupate de construcţii provizorii, cu destinaţia de spaţii comerciale, producţie şi prestări servicii, situate în Piaţa Chiriac.

„Prin prelungirea contractelor de inchiriere se asigură o continuitate în colectarea veniturilor din chirii”, motivează conducerea SC Târguri şi Pieţe Craiova. „De asemenea, beneficiarii intentioneaza continuarea raporturilor contractuale, depunand in acest sens documentele necesare”, mai arată societatea.

Proiectul de hotărâre şi numele agenilor economici cărora le este prelungit contractul le puteţi consulta aici.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.