Craiova: Acţiunea Rutierei de pe Bulevardul Stirbei Vodă s-a lăsat cu amenzi...

Craiova: Acţiunea Rutierei de pe Bulevardul Stirbei Vodă s-a lăsat cu amenzi de 15.000 de lei

1.040
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,33)
In cadrul actiunii desfasurate astazi de politistii Biroului Rutier impreuna cu reprezentanti RAR si sprijiniti de luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale pe Bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova au fost constatate 29 abateri de natura contraventionala pentru care au fost aplicate sanctiuni de aproximativ 15.000 lei. 
Dintrea acestea, 20 de sanctiuni au fost aplicate conducatorilor de autovehicule inmatriculate in alte state, 5 amenzi au fost aplicate de politisti pentru defectiuni tehnice constatate la vehicule, iar o sanctiune a fost aplicata pentru lipsa ITP.
De asemenea, au fost retinute in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 2 permise si au fost retrase 3 certificate de inmatriculare.
In cadrul actiunii politistii rutieri l-au pe P.GRIGORE, 37 ani din Craiova in timp ce conducea un autoturism pe b-dul Stirbei Voda avand dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala.


1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    475

    Nu este rau,dar atata timp cat fac asta cu cap,nu sa te opreasca fara motiv..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.