Mesaj emotionant scris de un fan al Universitatii Craiova

Mesaj emotionant scris de un fan al Universitatii Craiova

674
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 4,00)

Acest mesaj a fost publicat pe blogul lui Ovidiu Ioanitoaia.

Incep prin a va adresa personal rugamintea de a nu obosi niciodata sa scrieti despre Craiova pentru ca de abia atunci spiritul ei va muri cu adevarat daca dumneavoastra sau eu sau oricare dintre noi suporterii vom obosi sa vorbim despre ea si sa ii dorim binele.

In primul rand ca suporter as vrea sa clarific niste lucruri de principiu din care si doamna primar dar si domnul Mititelu vor intelege multe daca vor citi aceasta postare. De cand a fost exclusa echipa ma simt in fiecare zi ca dupa un meci pierdut cu 3-0 in fata lui Dinamo pe teren propriu sau si mai rau in fata Gloriei Bistrita sau Concordiei Chiajna.

Pe de alta parte simt cum clocoteste in mine o furie fara margini numai daca ma gandesc ca un presedinte de federatie a indraznit sa numeasca Craiova un catun fara urma de respect pentru personajele istorice de prim rang care au alcatuit Romania moderna atat din punct de vedere istoric cat si stiintific. Aici ma refer atat la un Mihai Viteazu un Nicolae Titulescu sau un Henry Coanda. Poate tocmai de aceea a fost destinul nostru sa avem parte de o echipa de legenda si creatoare de momente istorice unice. De aceea va spun ca ne vrem echipa inapoi dar cu istorie cu tot, cu emblema cu tot. Leul este un simbol de putere si a fost stilizat si asezat in emblema intr-un mod unic la care nu putem renunta. Si Chelsea are leul pe emblema si Urziceniul a avut un leu si poate si datorita acelui leu a castigat campionatul dar ca leul nostru nu-i nici unul. Aminti-va de ritualul pe care il avea Gica Craioveanu cu galeria inaintea meciurilor cu miza cand arunca spre galerie un leu mare de plus. Acum ce se va mai arunca spre galerie?

Pe de alta parte ii rog pe cei care vor binele Craiovei sa nu mai fie agresivi fata de Mititelu pentru ca daca palmaresul este la el nu il vom mai obtine niciodata. Agresivitatea naste agresivitate. Nu poti sa fii primar si sa spui “m-am saturat sa astept dupa Mititelu” si sa te astepti sa iti puna totul in brate, nu e logic asa ceva! Plus ca Mititelu totusi a ajutat echipa la modul real in momente critice. Se putea intampla oricui sa fie patronul echipei si ea sa retrogadeze. Luati exemplul lui Copos care in mod prezumtiv este si mai spilcuit si mai bogat si mai inteligent decat Mititelu dar asta nu l-a ajutat sa fie mereu sus. Dar intr-un final domnul Copos a inteles ca Rapidul ca si Craiova de altfel sunt doua stari de spirit care nu pot fi niciodata in proprietatea unui sigur om chiar daca acel om are in mod vremelnic niste acte de proprietate asupra echipei dar nu asupra spiritului ei.

Adriane, fratele meu, iti spun asa pentru ca sunt un suporter care se adreseaza altui suporter, iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru Craiova, pe care ai ajutat-o in mod real cand si cat ai putut niciodata eu unul nu iti voi contesta meritele iti multumesc chiar si pentru bataile pe care ai avut taria sa le iei ca suporter de la alti suporteri adversi, dar intelege ca esti si vei ramane deja in istoria Craiovei prin ajutorul pe care l-ai dat Craiovei atunci cand ai putut si ca vointa nu tine loc de putere, iar acum ai vointa dar nu mai ai putere. Tu ai facut tot ce puteai sa faci ca suporter si ca finantator. Te comporti ca un soldat ranit pe front care pretinde ranit fiind, ca poate sa isi apere camaradul din transee.Ai dus o lupta grea aparandu-ti camaradul adica pe Universitatea Craiova, dar risti sa nu il mai poti apara si sa mori si tu o data cu el. Da-ne sansa sa luptam si noi pentru a apara camaradul ranit sa il ducem mai departe si nu risca sa il omori pretinzand ca desi esti ranit poti sa il aperi in continuare. Promit ca o vom apara cu demnitate si in fiecare suporter este un Adrian Mititelu care in continuare nu va lasa Federatia sa ne striveasca simbolul camaradul prietenul!

Mandreste-te cu faptul ca tu ai inceput aceasta lupta, dar lasa-ne sa o continuam noi altfel ea va deveni o zbatere inutila si fara sens. Niciodata un razboi nu a fost castigat de un om!”

Sursa: gsp.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.