Performanta uimitoare pentru Power Gym Craiova

Performanta uimitoare pentru Power Gym Craiova

632
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Sambata la Orsova, intr-o competitie pentru sportivii de pana in 14 ani, craiovenii au reusit sa-si adjudece 9 din cele 11 meciuri pe care le-au desfasurat.
Celelalte doua meciuri pierdute au fost pe fondul dorintei de evolutie a unor sportivi care au avut de disputat partide cu adversari mai mari ca varsta, cu 2 ani si in ciuda acestei diferente Alex Ghita, o speranta a Craiovei la categoria juniori a luptat de la egal la egal cu un adversar care parea incredibil pentru el. Diferenta a facut-o doar alonja mai mare a adversarului. Permanenta presiune a lui Alex i-a creat probleme serioase unui campion de karate.
Acelasi lucru s-a intamplat si cu Ghian Strinu care a evoluat incredibil pe fondul increderii pe care i-o acorda antrenorii si meciurilor tari pe care le disputa.
S-au evidentiat la aceasta competitie Edy Toma, cel mai disciplinat sportiv, Ianis Stanga, fiul lui Ovidiu Stanga si nepotul celui care ar trebui sa vina antrenor la CS U Craiova, Andrei Tufa sportiv cu o mare capacitate, Razvan Damian, Robert Dragomir, un sportiv deosebit cu posibilitatea de comunicare incredibila in ciuda varstei .
Felicitari lui Alex Gruia care ne-a facut mandri de evolutia lui, si de asemenea Craistian Floricoiu, debutant, care si-a depasit limitele.
Ceea ce este imbucurator este faptul ca sportuvii nostrii Enzo Minca si Alex Armandeo au facut meciuri de exceptie.
Clubul profesionist de K-1 din Craiova, Power Gym Craiova, a ajuns la performanta uimitoare de a aduce Craiovei nu mai putin de 21 DE MEDALII DE AUR doar in luna iunie a acestui an. Noua dintre acestea au fost castigate sambata, la competitia desfasurata la Orsova, trei de Timisoara si opt de la Uricani.
Munca intensa continua pentru componentii lotului Power Gym, care se antreneaza 4 ore pe zi pentru performante constante.
Felicitari echipei Power Gym Craiova pentru munca constanta si increderea pe care o dezvolta permanent!
Clubul Power Gym Craiova este sustinut de RAADPFL Craiova, fara bani de la buget, surclasand alte cluburi care sunt finantate din bani publici.
Dragos Trifanescu


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.