Volei: România bate Turcia cu 3-1

Volei: România bate Turcia cu 3-1

911
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Echipa naţională de volei a României a câştigat şi ultima partidă de la Craiova din cadrul etapei a treia a Ligii Europene de volei, faza grupelor. Tricolorele au învins în această seară în sala Polivalentă din Bănie reprezentativa Turciei cu scorul de 3-1 după o oră şi 25 de minute de la primul serviciu.

Scorul pe seturi a fost 21-17, 19-21, 23-21, 21-19, victoria României este cu atât mai importantă cu cât ne duce la o diferenţă de patru puncte de naţionala semilunei, iar elevele lui Marian Constantin mai au nevoie de o singură victorie pentru a se califica la turneul final din Bulgaria.

În partida din seara aceasta, la fel cum ne-au obişnuit şi în celelalte partide, tricolorele au oscilaţii în evoluţie, alternând jocul bun cu căderi inexplicabile care le dă posibilitatea adversarului să reintre în meci.

Purtate pe braţe de cei 2000 de spectatori care au venit în OZNul din Bănie. fetele noastre au şi-au revenit şi au câştigat un meci capital pentru situaţia grupei.

Au jucat: Baciu 9p, Trică, Cărbuneanu 6p, Calotă 2p, Neamţanu 6p, Salaoru 11p, Ilie 13p, Onyejekwe 8p

CLASAMENT

1. BULGARIA 18P
2. ROMÂNIA 16P
3. TURCIA 12P
4. UNGARIA 8P

Se califică la turneul final primele două clasate.

Ultiumul turneu din faza grupelor va avea loc săptămâna viitoare la Varna, locul unde se va disputa şi turneul final.

Sursa: ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.