Polţiştii români încep patrulele în staţiunile din Bulgaria. Unul este din Dolj

Polţiştii români încep patrulele în staţiunile din Bulgaria. Unul este din Dolj

1.125
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Prima serie de poliţişti români începe, astăzi, misiunea în Bulgaria, în staţiunile Albena şi Nisipurile de Aur, în vederea realizării unor patrule mixte cu poliţiştii bulgari. Este vorba de patru poliţişti români care cunosc limba bulgară şi vor fi detaşaţi până la 20 iulie în fiecare dintre cele două staţiuni (câte doi). Unul dintre ei este din Dolj, doi poliţişti sunt din Giurgiu şi unul din Teleorman.

Este al patrulea an în care poliţişti din cele două state acţionează în patrule comune în scopul asigurării ordinii şi liniştii publice. De asemenea, cooperează şi acordă asistenţă în cadrul activităţilor specifice, relaţionând îndeosebi cu cetăţeni ai propriului stat. Activităţile de patrulare în comun au loc, îndeosebi, pe perioada sezonului turistic (atât vara, cât şi iarna) în zonele în care se deplasează turişti români şi bulgari.

Misiunea poliţiştilor români se va defăşura în trei serii, respectiv 1 iulie-20 iulie, 21 iulie-10 august şi 11 august-31 august, în fiecare din cele două staţiuni urmând să acţioneze câte doi poliţişti români pe durata fiecărei serii.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    491

    Colaborare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.