Lia Olguța Vasilescu a publicat lista cu salariile colaboratorilor TVR

Lia Olguța Vasilescu a publicat lista cu salariile colaboratorilor TVR

440
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul de Dolj, Lia Olguța Vasilescu, a început o campanile de demascare a băsiștilor colaboratori la TVR. “După ce am postat pe blog o stenogramă a Consiliului de Administrație al TVR, unde se vorbea despre drepturile de autor încasate de Mircea Marian, 60 de milioane si Ioana Lupea, 100 de milioane, Mircea Marian a scris, foarte supărat, pe facebook, că este o minciună si că nu poate să spună cât ia de la TVR, dar sugerând că mult mai puțin”, scrie Lia Olguța Vasilesu pe blogul personal. Afirmațiile lui Mircea Marian a făcut-o pe aceasta “în virtutea dreptului la informare a oricărui cetățean român”, săpublice listele cu veniturile încasate lunar  de colaboratorii SRTV.

“Vreau să fiu bine înțeleasă! Nu am nimic cu angajații din televiziunea română! Dimpotrivă! Cred că ceea ce fac eu are rolul de a-i apăra de clica de profitori aciuați în ultimii 2 ani, la Departamentul Știri, care le pun în pericol slujbele. Ultimii angajați, majoritatea la primul loc de muncă sau adunați de prin alte televiziuni portocalii care au dat faliment, urmează să fie cei care și rămân pe loc, în timp ce profesioniștii adevărați pleacă în șomaj, pentru că, fără urmă de îndoială, trebuiesc făcute disponibilizări în TVR”, mai afirmă senatorul PSD de Dolj  Lia Olguța Vasilescu.

Vezi aici listele cu salariile colaboratorilor TVR.

Sursa: ponturidespre.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2163

    Dar ,hipopotamu securist de Traian Barbulescu(TVR CV),cat ia Olguto ,pe langa pensie?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.