Imagini cu noul Ford care ar putea fi produs la Craiova

Imagini cu noul Ford care ar putea fi produs la Craiova

865
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ford planuieste construirea unui model subcompact ieftin, lansat initial in tarile emergente. Noul automobil de clasa B ar putea fi construit la uzina Ford de la Craiova.


Noul model va fi cel mai ieftin lansat de Ford pana acum, iar primele tari in care va fi comercializat sunt China, India si Brazilia, potrivit Money.ro. Modelul low-cost ar putea fi produs mai intai in India, dupa care productia ar urma sa fie extinsa si in Europa si America de Sud. Autoturismul Ford, varianta mai accesibila la Ford KA, Ford Fiesta sau Ford Figo va fi echipat cu motoare de 1 litru Ecoboost, fabricate la Craiova.

Cu numele de cod B562, noul Ford ar putea fi produs la Craiova in paralel cu B-Max, incepand de anul viitor. Productia lui Ford Transit Connect, planificata initial pentru fabrica de la Craiova, va fi mutata in Spania, la Valencia.

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/ford-ar-putea-produce-un-nou-automobil-low-cost-la-craiova-10152.html



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.