Suporterii Ştiinţei scandează împotriva conducerii ţării şi a LPF

Suporterii Ştiinţei scandează împotriva conducerii ţării şi a LPF

629
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 300 de fani ai mai multor echipe din ţară protestează, în această seară, la Sibiu împotriva premierului Emil Boc, a preşedintelui Traian Băsescu, dar şi a Ligii Profesioniste de Fotbal.

În Piaţa Mare din Sibiu, s-au adunat, pe lângă susţinători ai formaţiilor din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Arad, Bistriţa, Târgu Mureş, Mediaş sau Sibiu, şi suporteri ai Universităţii Craiova, toţi declarându-se contra Legii 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. Printre bannerele afişate de fani se numără “Represiunea naşte violenţă” sau “Suporteri, nu infractori”. În acelaşi timp, aceştia scandează “Ole, ole, o dorinţă sinceră, România liberă!” sau “Săriţi cu toţii şi strigaţi tare că România nu e de vânzare”. Fanii, urmăriţi îndeaproape de 50 de jandarmi, vor mărşălui pe străzile din Sibiu, după care se vor opri în faţa stadionului “Municipal”.

Radu Ştefan



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     in Banie
    Mesaje
    326

    astia sunt cetatenii adevarati, care au un cuvant de spus, datorita lor se poate schimba ceva! RESPECT

    "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca" - Sf.Augustin"Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa vezi foarte departe" -C. Brancusi"Poti asculta cuvintele dar nu te increde decat in fapte"- Balzac"Fara muzica viata ar fi o greseala" - Nietzsche

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.