Dolj: Hoţi din locuinţe, identificaţi de poliţiştii din Giubega

Dolj: Hoţi din locuinţe, identificaţi de poliţiştii din Giubega

454
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urma investigaţiilor întreprinse de către lucrători din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, au fost identificaţi doi tineri de 19, respectiv 16 ani, ambii din localitate, în sarcina lor reţinându-se faptul că în perioada 27.06 – 02.07.2013, au sustras din curtea unei locuinţe aflate în construcţie, aparţinând unui consătean, un ciocan rotopercutor, cauzând un prejudiciu de 1.200 lei.

Din extinderea cercetărilor, în sarcina celor doi s-a mai reţinut faptul că la sfârşitul lunii ianuarie 2013, au sustras mai multe bunuri de uz gospodăresc (3 bormaşini electrice, un flex, un fierăstrău electric, o combină muzicală) din locuinţa lui D.FLORINEL, din aceeaşi localitate, prejudiciul fiind de 4700 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate  şi restituit părţilor vătămate, iar celor în cauză  li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.