Din 29 octombrie, Wizz Air lansează zborurile Craiova-Londra

Din 29 octombrie, Wizz Air lansează zborurile Craiova-Londra

828
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Wizz Air a anunţat, astăzi, o nouă rută disponibilă de la Aeroportul Craiova, către Londra (Luton). Noua cursă va fi operată de trei ori pe săptămână – marţea, joia şi sâmbăta, biletele putând fi achiziţionate de pe site-ul oficial al companiei. Durata unei călătorii Craiova – Londra (Luton) este de 3:15 ore, zborurile fiind operate de aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri. 

De azi, pot fi procurate primele bilete de avion pentru cursa aeriană Craiova – Londra, care va fi operată de la sfârşitul lunii octombrie, de pe Aeroportul Internaţional din Craiova. De altfel, vor fi operate trei curse directe spre Londra şi nu două, aşa cum se anunţase iniţial. „Asta înseamnă, pe de-o parte, că, din toate previziunile pe care le-au realizat cei de la Wizz Air, Craiova – Londra este o rută foarte solicitată, dar și rentabilă, iar pe de altă parte este, dacă vreţi, şi dovada încrederii de care se bucură Consiliul Judeţean Dolj în rândul mediului de afaceri„, declară preşedntele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

La rândul său, vicepreședintele Consiliului Judeţean Dolj, Cristinel Iovan, precizează că vor fi făcute demersuri pentru aducerea unor noi operatori de zbor la Craiova și pentru inaugurarea unor noi curse aeriene.

Vom intensifica demersurile pentru a aduce cât mai multe companii aeriene la Craiova și a obține astfel un dublu avantaj. Va beneficia în mod direct Aeroportul, pentru care mai mulți operatori de zbor și mai multe curse aeriene înseamnă venituri mai mari și resurse pentru noi investiții. Mai important, vor avea de câștigat cetățenii acestei comunități, deoarece, așa cum s-a și demonstrat, în condițiile în care mediul concurențial se dezvoltă, prețurile biletelor scad“, a declarat Cristinel Iovan”, declară Cristinel Iovan.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     31-08-2008
    Locatie
     In the Air
    Mesaje
    247

    in sfarsit

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Mesaje
    93

    forte bine trebuia de mult

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     20-03-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    274

    excelent ! Nu mai trebuie sa pleci cu 12 ore inainte spre Bucuresti sau Timisoara

    SEO
  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Mesaje
    52

    Este o veste excelenta.Suntem multi olteni in Londra care deabia asteptam o cale mai usoara de a ajunge acasa.De acum o sa vin la o luna doua acasa nu de 2 ori pe an ca inainte.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.