Dolj: O singură sancţiune în urma controalelor din magazinele agroalimentare

Dolj: O singură sancţiune în urma controalelor din magazinele agroalimentare

596
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţiile judeţene sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor au realizat activităţi de control în unităţile din industria agroalimentară în perioada 24 mai – 20 iunie 2013, la nivel de ţară efectuându-se 8.892 de controale. Unităţile vizate au fost acelea care-şi desfăşoară activitatea în domenii de activitate precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii şi a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice, a altor produse alimentare precum şi unităţi de depozitare pentru produse alimentare, seminţe, legume şi fructe.

Printre judeţele în care au fost acordate amenzi se numără şi Doljul, cu o sancţiune de 600 de lei dată unui agent economic pentru manipularea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

În ţară, neregulile constatate au fost sancţionate prin aplicare a 63 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 62.500 de lei şi prin acordarea a 133 de avertismente.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.