Municipalitatea a prezentat investitorii, nu şi echipa CS Universitatea Craiova

Municipalitatea a prezentat investitorii, nu şi echipa CS Universitatea Craiova

1.468
44
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(11 voturi, media: 3,18)

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a susţinut, astăzi, o conferinţă de presă alături de unul dintre investitorii echipei CS Universitatea Craiova, care i-a reprezentat şi pe ceilalţi doi asociaţi în faţa mass-media. De menţionat că astăzi consilierii locali au votat, în unanimitate, asocierea municipalităţii cu Clubul Sportiv „Universitatea” din Craiova şi firma S.C. Blue Lions Capital S.A, în urma căreia va lua fiinţă noua echipă de fotbal, CS Universitatea Craiova. Din păcate pentru fanii Universităţii, nici primarul Craiovei, nici investitorii nu au dorit să facă precizări legate de lotul de jucători, motivând că, momentan, se lucrează la acest aspect.

Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei:
“Pentru investitori am avut mai multe opţiuni, dar am ales persoane cu imagine foarte, foarte bună, asta pentru că ne asociem şi noi, municipalitatea, cu imaginea acestor investitori şi m-a interesat, înainte de imaginea bună, să fie şi fani ai Universităţii Craiova, pentru că nu poţi să fii investitor al Universităţii Craiova dacă nu o iubeşti .

Astfel, Laviniu Beze (foto al doilea din stânga), cunoscut ca fiind preşedintele Asociaţiei Investitorilor pe Piaţa de Capital (AIPC) este unul dintre investitorii CS Universitatea Craiova. Ca o noutate pentru fotbalul craiovean, acesta a anunţat că echipa CS Universitatea Craiova va fi listată la Bursă.

Laviniu Beze:: „Sunt mândru că fac parte din acest proiect şi sunt onorat să fiu aici. Eu am fost suporterul Ştiinţei dintotdeauna şi voi fi pentru totdeauna suporterul Ştiinţei. (…) Vrem să readucem fotbalul de performanţă în Craiova, să readucem trofee şi un joc spectaculos în acest oraş şi vrem să redăm echipa celor care o iubesc, pentru că cei mai importanţi pentru o echipă sunt suporterii.

Vă garantăm că în acest proiect lucrurile vor fi diferite şi va fi un succes. Universitatea Craiova este o stare de spirit, eu am deschis ochii ca suporter al Universităţii Craiova şi ştiu ce înseamnă spiritul Universităţii Craiova. Suntem aici pentru a-i reda acestui spirtit identitatea sa şi pentru a face ca echipa Olteniei să redevină echipa tuturor românilor.

Referitor la organizarea la care ne-am gândit, noi nu inventăm roata. Ne-am gândit ca asocierea să fie pe modelul occidental, vrem ca societatea să fie listată la bursă şi avem exemplul Borussiei Dortmund, care a jucat ultima finală a Ligii Campionilor, sau M. United, care credem că e un model de urmat.

Nici eu, nici ceilalţi investitori din acest proiect nu vom urma modelul românesc în a ne implica în scandaluri, în a da sfaturi tehnice sau a ne da noi cu părerea despre cum trebuie să joace un jucător. Niciunul din aceşti investitori nu a venit la acest proiect pentru a-şi face publicitate sau imagine. În primul rând, o echipă de fotbal trebuie să fie despre jucători, antrenori şi suporteri. Vrem să-i redăm Universităţii statutul de bun naţional şi marcă internaţională care să impună respect. (…) Eu iubesc Universitatea Craiova şi m-am născut în acest spirit.

În acest moment, lucrăm la structura echipei, în momentul în care vom depune actele la FRF vom fi prezenţi cu totul în faţa dumneavoastră, cu jucători, cu viza medicală, cu tot lotul. Am ales profesionalismul domnului Codoban care a făcut în trei ani proiectul Oţelul Galaţi, unde a făcut o echipă de mijlocul clasamentului să ajungă campioană, pe seriozitatea domnului Linkar vom construi acest aspect, dar evident, domnul Pavel Badea va avea o funcţie foarte importantă în acest proiect şi pe domnul Gică Craioveanu, care, aşa cum s-a speculat, va fi directorul nostru de imagine, şi alte glorii ale Craiovei care vor fi implicate în proiect. Este un proiect pentru Craiova, în spatele căruia sunt cei mai buni consultanţi pe care îi cunosc eu.

Pentru început, bugetul va fi de 1,5 milioane de euro şi nu luăm în calcul decât promovarea”.

De asemenea, George Brăiloiu este un alt investitor anunţat de municipalitate, însă acesta nu a fost prezent la conferinţa de presă. Brăiloiu este cunoscut pentru afacerile din energie, fiind patronul KDF Energy, firmă care rulează afaceri de sute de milioane de euro.

Cel mai mare investitor, investitorul principal, va fi Adrian Andrici. El este patron şi acţionar al mai multor afaceri, printre care acţionar HotNews, patron al Revistei Kamikaze.

Răzvan Cucui (foto stânga) va fi ofiţerul de presă al CS Universităţii Craiova. Acesta este jurnalist la publicaţia „Kamikaze”.

Erik Lincar (fost antrenor al echipei Damila Măciuca – VL) va fi antrenorul echipei CS Universitatea Craiova.

Erik Lincar: „Această echipă trebuie să se relanseze, m-am simţit foarte bine în Oltenia din punct de vedere fotbalistic.

Ne vom reuni pe data de 10 iulie, acum nu putem dezvălui lotul şi nu avem stabilit încă un loc de întâlnire. Pe 22 vom pleca în cantonament în Serbia. Apoi vom avea 2 zile libere, apoi vom avea un alt cantonament montan undeva în România, după care vom reveni la Craiova şi aşteptăm începutul de campionat. Înainte cu două-trei săptămâni de campionat o să definitivăm lotul şi atunci veţi avea toate numele. Ne-am înţeles cu mulţi jucători, dar mulţi au o situaţie contractuală care nu le permite să-şi dezvăluie numele.

Asupra staff-ului tehnic mă voi decide zilele următoare şi veţi fi anunţaţi la momentul oportun”, a precizat Erik Lincar, antrenorul CS U Craiova(foto dreapta).
”.

Olguţa Vasilescu: :
„Mergem mai departe cu proiectul nostru. Dacă citiţi cu atenţie asocierea din CLM şi noul investitor, o să vedeţi că echipa poate să joace pe Oblemenco, dar şi alte echipe de juniori.

Investitorul nu se va implica în reconstrucţia stadionului, de altfel, domnul Beze a ţinut să precizeze că n-are niciun fel de acţiuni în firmele de construcţii. După cum ştiţi, investiţia în Oblemenco va fi a Companiei Naţionale de Investiţii, deci nu putem face noi vreo promisiune vreunui investitor. Important este că investitorii au bani ca să ducă echipa acolo unde merită şi că au o imagine foarte bună.

Stema este stema clubului mamă, care va fi folosită de echipa Universitatea Craiova.

Săptămâna viitoare vă invităm la reunirea lotului şi veţi vedea jucătorii şi restul detaliilor pe care nu vi le putem furniza astăzi”, a adăugat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

„Nu vrem să cădem într-o capcană, aşa cum au făcut alţii, o să venim în faţa dumneavoastră când o să avem totul concret, săptămâna viitoare”, a continuat Vasilescu.

Edilul a anunţat că mâine, la ora 10.00, va intra pe stadionul „Oblemenco” unde va fi demarată curăţenia generală.



44 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    352

    Erik Lincar-steaua,netoiu dinamo(din umbra)….si poate juniorii stelei sau al lui dinamo,vor fi jucaTorii clonei stintei.de ce nu de prezinta jucatorii?pt ca nu sunt!!cat despre asa zisii finantatori,cineva apropiat il cunoaste pe unul dintre ei,nu stie nimic despre ”MANNNNEVRA VOLGUTZA-LARGUTZA”
    STIINTA ESTE NUMAI UNA!!!!
    O SA FITI HUIDUTI DE TOT STADIONUL!!!HUAAAA!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    353

    Cel mai mare investitor, investitorul principal, va fi Adrian Andrici, printre care acţionar HotNews, patron al Revistei Kamikaze=APROPIAT A LUI CRISTI PORCEA!!!!!!IAR VRETI SA NE ADUCETI dinamovisti si stelisti aici????

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     24-10-2012
    Mesaje
    56

    Poate sa fie finantator si bin laden….performanta sa fie!

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-08-2010
    Mesaje
    22
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    Erik Lincar-steaua,netoiu dinamo(din umbra)….si poate juniorii stelei sau al lui dinamo,vor fi jucaTorii clonei stintei.de ce nu de prezinta jucatorii?pt ca nu sunt!!cat despre asa zisii finantatori,cineva apropiat il cunoaste pe unul dintre ei,nu stie nimic despre ”MANNNNEVRA VOLGUTZA-LARGUTZA”
    STIINTA ESTE NUMAI UNA!!!!
    O SA FITI HUIDUTI DE TOT STADIONUL!!!HUAAAA!

    Ca sa fie huiduiti, trebuie sa aiba si suporteri in tribuna, si nu cred ca vom vedea acest lucru la aceasta „echipa”. Prin prisma faptului ca se lupta cu muicelu pentru „echipa craiovei”, isi bat joc de club, istorie, suporteri, oras, de tot ce inseamna brandul Universitatea Craiova.

    Cel mai bun exemplu pentru „patania” echipe, este Borussia Dortmund, cand in 2005 au patit, ce au patit. La noi ca la nimeni, in loc sa fim toti uniti, noi ce facem, ne punem bete in roate.

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    354

    Corect…..mafie…

  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     04-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    67

    Cu regret o spun, dar o luam pe urma stelei si a lui dinamo, echipe nascute de rusi direct in divizia 1.
    Olguta, mai micuta decat Anna Pauker, fata o echipa in liga a 2-a,

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-04-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    4

    stiinta e numai una , nu hibridul asta facuta sa stoarca bani de la primarie , nu vedeti ce antrenor are stelist pana in maduva oaselor, oricum nu cred ca va avea sustinerea publicului , si toti o sa ne ia peste picior, daca erau mari si tari cum zic ,cumparau brand-ul de la mititelu….

  8. #8
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    355
    Citat Mesaj initiat de Ericutza
    Poate sa fie finantator si bin laden….performanta sa fie!

    Da.dar nu pe OBLMENCO,NU SUB CULORILE SI ISTORIA UNIVERSITATII CRAIOVA…Nu va bateti joc de culori,de suporteri,puteti sa faceti oooorice echipa,dar asta nu este STIINTA!au mai fost echipe in craiova,ELECTROPUTERE-EXTENSIV…Bravo lor,Dar safie clar asta NU ESTE UNIVERSITATEA CRAIOVA!!!

  9. #9
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    230

    da o sa joace in liga 5 acolo unde le este locul numai tradatorii pot tine cu aceasta jigodie de club prefer sa il injur pe mititelu toata viata decat sa tin cu acest proiect de kkt iubeam orasu asta pana sa vina larguta asta, ma mut la tara numai sa nu o mai vad

  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-02-2011
    Locatie
     Craiova, Rovine
    Mesaje
    40

    CITAT DIN COMUNICATUL INVESTITORILOR: „Ne-am înţeles cu mulţi jucători, dar mulţi au o situaţie contractuală care nu le permite să-şi dezvăluie numele.”
    ESTE CONTRAR REGULAMENTELOR F.I.F.A. U.E.F.A. si F.R.F. SA CONTACTEZI IN VEDEREA OFERTARII UN JUCATOR, SAU ANTRENOR AFLAT SUB CONTRACT.
    AU INCEPUT CONSTRUIREA UNEI ECHIPE CU ILEGALITATI „TRADE MARK” securisti, dinamo, netoiu, borcea, mitica de la liga, nasul sandu.
    Sa vina Gica Popescu la F.R.F.

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    50

    Daca o sa fie o noua echipa la Craiova, nu inseamna ca esti obligat sa o si sustii. E benefic pentru Craiova sa avem 2 echipe si, chiar mai bine daca vreuna o sa ajunga sa se bata la titlu sau cupe europene. Parerea mea e ca o sa aiba mai multi suporteri pe stadion ca echipa familiei mititelu

  12. #12
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1292

    O sa vina dinamovisti si stelisti… Avem echipa da nu o avem inca…

    Uniunea Europeana interzice primariilor sa se implice in echipele de fotbal si astia ai nostri isi fac echipa cu surle si trambite. N-ar fi asta o problema dar Tanti Olga a dat cu mucii in fasole facand o clona de echipa. Sa faca in puii mei FC PSD Craiova sau FC Olguta Craiova.. ce vrea ea dar nu UNiversitatea Craiova.. fie ea cu C.S in fata.. ma bucur ca nu am votato

  13. #13
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-07-2007
    Locatie
     Romania, Craiova
    Mesaje
    36

    @koss_x_treeme : Dle profesor in drept international si probabil respectabil membru al parlamentului european, vorbesti tampenii.. Primaria are tot dreptul sa isi infiinteze sectie de fotbal in cadrul clubului sportiv municipal cum are tot dreptul sa aiba si sectie de cricket sau golf. Evident ca aceasta echipa o sa aiba sustinatorii ei, asa cum era si pe vremea cand in Craiova existau 2 sau 3 echipe, ma refer aici la Extensiv si Electro. Daca va mai amintiti, nu cred ca era un meci al Extensivului in care stadionul sa nu fie plin. LOV a facut niste promisiuni in campanie, a spus ca vom avea fotbal in Craiova si iata ca se tine de cuvant. Am si eu o intrebare pentru toti marii cunoscatori de legislatie europeana si drept penal si civil:
    Ati fi preferat ca din banii municipalitatii sa fie sustinute in continuare activitati ilicite si profund ilegale(in opinia mea) – de genul cumpararii terenurilor lui Adrian mititelu – persoana fizica , preferential si fara justificare publica de catre Primaria Craiova cu scopul de a ajuta indirect echipa FC Universitatea Craiova – proiect total neviabil atat timp cat patron va fi marin sau orice alta subspecie umana de tipul copiilor-copiilor-copiilor-copiilor lui
    sau
    Preferati o varianta de echipa transparenta in cadrul clubului sportiv municipal care sa fie sustinuta de investitori puternici care nu vor sa fie viitori maimutoi ai Romaniei (cel putin asa par), listata la bursa!! si cu un proiect serios ?

    Craiova este un oras suficient de mare pentru a isi permite 2 echipe de fotbal. Tare imi este teama, insa, ca in final va fi realizat doar proiectul CSU. Cu datoriile pe care le are in momentul de fata societatea care detine (ATENTIE !) FC U Craiova (unde este numele universitatea?), nu numai ca nu va fi primita in liga a II-a, dar va fi trecuta pe linie moarta cat de curand, alaturi de patronul ei mititel care va fi fortat sa isi transfere toate activele si pasivele spre stat cel mai probabil. Asta daca nu cumva le va transfera la nesfarsit pe alte societati, lucru care pe voi nu v-ar deranja, pentru ca identificati fotbalul craiovean cu mititelu si nimic mai mult, iar asta spune totul despre „cat de suporteri” sunteti.

  14. #14
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-02-2012
    Mesaje
    31

    poate sa fie si 200 de echipe oltenesti eu o sa tin cu toate ca sunt de-ai nostri, dar o singura echipa o sa iubesc, Universitatea Craiova, Doamna Primarita greseste un singur lucru, ca nu lasa sa joace echipa mititelului pe stadionul Ion Oblemenco, bineinteles cu plata !

  15. #15
    Junior
    Data de inscriere
     24-10-2012
    Mesaje
    57
    Citat Mesaj initiat de wb_lion
    @koss_x_treeme : Dle profesor in drept international si probabil respectabil membru al parlamentului european, vorbesti tampenii.. Primaria are tot dreptul sa isi infiinteze sectie de fotbal in cadrul clubului sportiv municipal cum are tot dreptul sa aiba si sectie de cricket sau golf. Evident ca aceasta echipa o sa aiba sustinatorii ei, asa cum era si pe vremea cand in Craiova existau 2 sau 3 echipe, ma refer aici la Extensiv si Electro. Daca va mai amintiti, nu cred ca era un meci al Extensivului in care stadionul sa nu fie plin. LOV a facut niste promisiuni in campanie, a spus ca vom avea fotbal in Craiova si iata ca se tine de cuvant. Am si eu o intrebare pentru toti marii cunoscatori de legislatie europeana si drept penal si civil:
    Ati fi preferat ca din banii municipalitatii sa fie sustinute in continuare activitati ilicite si profund ilegale(in opinia mea) – de genul cumpararii terenurilor lui Adrian mititelu – persoana fizica , preferential si fara justificare publica de catre Primaria Craiova cu scopul de a ajuta indirect echipa FC Universitatea Craiova – proiect total neviabil atat timp cat patron va fi marin sau orice alta subspecie umana de tipul copiilor-copiilor-copiilor-copiilor lui
    sau
    Preferati o varianta de echipa transparenta in cadrul clubului sportiv municipal care sa fie sustinuta de investitori puternici care nu vor sa fie viitori maimutoi ai Romaniei (cel putin asa par), listata la bursa!! si cu un proiect serios ?

    Craiova este un oras suficient de mare pentru a isi permite 2 echipe de fotbal. Tare imi este teama, insa, ca in final va fi realizat doar proiectul CSU. Cu datoriile pe care le are in momentul de fata societatea care detine (ATENTIE !) FC U Craiova (unde este numele universitatea?), nu numai ca nu va fi primita in liga a II-a, dar va fi trecuta pe linie moarta cat de curand, alaturi de patronul ei mititel care va fi fortat sa isi transfere toate activele si pasivele spre stat cel mai probabil. Asta daca nu cumva le va transfera la nesfarsit pe alte societati, lucru care pe voi nu v-ar deranja, pentru ca identificati fotbalul craiovean cu mititelu si nimic mai mult, iar asta spune totul despre „cat de suporteri” sunteti.

    In sfarsit unul care a inteles !!!!!!!!!!
    Oricum mai mult decat ”echipa lu olguta” nu ai ce sa le ceri asa zisilor ”suporteri” , pe ei nu ii intereseaza sa faca performanta orasul, ei vor sa fie contra , oricum ei sunt si contra lor insasi, nu le convine nimic ei sunt vesnic impotriva doar de dragul de a fii asa, se simt ei bine sa fie contra, nu poti sa te … in placerea omului….multa lume e proasta dar in Craiova s-au inmultit in ultimul hal!

  16. #16
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-05-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2
    Citat Mesaj initiat de wb_lion
    @koss_x_treeme : Dle profesor in drept international si probabil respectabil membru al parlamentului european, vorbesti tampenii.. Primaria are tot dreptul sa isi infiinteze sectie de fotbal in cadrul clubului sportiv municipal cum are tot dreptul sa aiba si sectie de cricket sau golf. Evident ca aceasta echipa o sa aiba sustinatorii ei, asa cum era si pe vremea cand in Craiova existau 2 sau 3 echipe, ma refer aici la Extensiv si Electro. Daca va mai amintiti, nu cred ca era un meci al Extensivului in care stadionul sa nu fie plin. LOV a facut niste promisiuni in campanie, a spus ca vom avea fotbal in Craiova si iata ca se tine de cuvant. Am si eu o intrebare pentru toti marii cunoscatori de legislatie europeana si drept penal si civil:
    Ati fi preferat ca din banii municipalitatii sa fie sustinute in continuare activitati ilicite si profund ilegale(in opinia mea) – de genul cumpararii terenurilor lui Adrian mititelu – persoana fizica , preferential si fara justificare publica de catre Primaria Craiova cu scopul de a ajuta indirect echipa FC Universitatea Craiova – proiect total neviabil atat timp cat patron va fi marin sau orice alta subspecie umana de tipul copiilor-copiilor-copiilor-copiilor lui
    sau
    Preferati o varianta de echipa transparenta in cadrul clubului sportiv municipal care sa fie sustinuta de investitori puternici care nu vor sa fie viitori maimutoi ai Romaniei (cel putin asa par), listata la bursa!! si cu un proiect serios ?

    Craiova este un oras suficient de mare pentru a isi permite 2 echipe de fotbal. Tare imi este teama, insa, ca in final va fi realizat doar proiectul CSU. Cu datoriile pe care le are in momentul de fata societatea care detine (ATENTIE !) FC U Craiova (unde este numele universitatea?), nu numai ca nu va fi primita in liga a II-a, dar va fi trecuta pe linie moarta cat de curand, alaturi de patronul ei mititel care va fi fortat sa isi transfere toate activele si pasivele spre stat cel mai probabil. Asta daca nu cumva le va transfera la nesfarsit pe alte societati, lucru care pe voi nu v-ar deranja, pentru ca identificati fotbalul craiovean cu mititelu si nimic mai mult, iar asta spune totul despre „cat de suporteri” sunteti.

    In sfarsit cinava care gandeste! Felicitari!

  17. #17

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    20670

    Foc de paie, conferinte dupa conferintae in care se prezinta NIMIC. Uite asa incet mai trece o saptamana si iar o saptamana si parca vad ca nu o sa avem nici anul asta echipa. De vorbe sunt satul si mai ales de circ, vrem sa vedem cererea facuta la FRF de CS Universitatea Craiova pentru liga 2, eu unul nu am vazut, voi?

    Sunt curios cum sa te bagi in liga 2 cu o echipa care nu a jucat in liga 3, deci nu a promovat.

    Vreau sa imi fac si eu echipa sa o inscriu in liga 2, asa direct, iar fraierii care joaca in liga 3 sa joace degeaba.

    Fair play e sa incepi de la liga 5 si sa promovezi, vezi exemplul CFR Cluj.

  18. #18
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    231
    Citat Mesaj initiat de wb_lion
    @koss_x_treeme : Dle profesor in drept international si probabil respectabil membru al parlamentului european, vorbesti tampenii.. Primaria are tot dreptul sa isi infiinteze sectie de fotbal in cadrul clubului sportiv municipal cum are tot dreptul sa aiba si sectie de cricket sau golf. Evident ca aceasta echipa o sa aiba sustinatorii ei, asa cum era si pe vremea cand in Craiova existau 2 sau 3 echipe, ma refer aici la Extensiv si Electro. Daca va mai amintiti, nu cred ca era un meci al Extensivului in care stadionul sa nu fie plin. LOV a facut niste promisiuni in campanie, a spus ca vom avea fotbal in Craiova si iata ca se tine de cuvant. Am si eu o intrebare pentru toti marii cunoscatori de legislatie europeana si drept penal si civil:
    Ati fi preferat ca din banii municipalitatii sa fie sustinute in continuare activitati ilicite si profund ilegale(in opinia mea) – de genul cumpararii terenurilor lui Adrian mititelu – persoana fizica , preferential si fara justificare publica de catre Primaria Craiova cu scopul de a ajuta indirect echipa FC Universitatea Craiova – proiect total neviabil atat timp cat patron va fi marin sau orice alta subspecie umana de tipul copiilor-copiilor-copiilor-copiilor lui
    sau
    Preferati o varianta de echipa transparenta in cadrul clubului sportiv municipal care sa fie sustinuta de investitori puternici care nu vor sa fie viitori maimutoi ai Romaniei (cel putin asa par), listata la bursa!! si cu un proiect serios ?

    Craiova este un oras suficient de mare pentru a isi permite 2 echipe de fotbal. Tare imi este teama, insa, ca in final va fi realizat doar proiectul CSU. Cu datoriile pe care le are in momentul de fata societatea care detine (ATENTIE !) FC U Craiova (unde este numele universitatea?), nu numai ca nu va fi primita in liga a II-a, dar va fi trecuta pe linie moarta cat de curand, alaturi de patronul ei mititel care va fi fortat sa isi transfere toate activele si pasivele spre stat cel mai probabil. Asta daca nu cumva le va transfera la nesfarsit pe alte societati, lucru care pe voi nu v-ar deranja, pentru ca identificati fotbalul craiovean cu mititelu si nimic mai mult, iar asta spune totul despre „cat de suporteri” sunteti.

    bla bla bla vasile nu stie legislatie si nici nu e in parlamentul european, dar stie care este adevarata u.craiova si vasile nu e nici prost si nici nu face pe prostu ca multi doctori docenti, sa faca 10 echipe dar u.craiova e numai una si aia e la muicelu duce ce mega super organele genitale pardon statului vor transfera activele si pasivele u.craiova nu va mai exista, iar pt mine celelalte 10 echipe vor fi la fel ca multe cluburi sportive care activeaza in judetul dolj uite aici cate sunt http://www.frf-ajf.ro/dolj/echipe care e diferenta intre CS U.CRAIOVA si cele 124 de cluburi din dolj NICI UNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  19. #19
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    48

    Face municipalitatea echipa ca sa fure spele niste bani prin ea….Nu mai stiu cum sa fure bani de la bugetele statului.

  20. #20
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-09-2009
    Locatie
     departe...
    Mesaje
    580

    Universitatea Craiova e numai una … cat va mai bate ti joc de o mare emblema ,,,,,

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.