Viceprimarul Genoiu: „Vin cu un suflu nou alături de echipa de fotbal...

Viceprimarul Genoiu: „Vin cu un suflu nou alături de echipa de fotbal a municipalităţii”

762
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Consilierul local UNPR Mihai Genoiu, ales, joi, de către Consiliul Local Craiova, în cadrul unei şedinţe extraordinare, viceprimar al Craiovei în locul lui Florentin Tudor (PSD), provine din mediul privat, fiind deţinătorul firmei de prelucrarea a cărnii Olas Prod. Acesta declară că doreşte să se implice în mediul de afaceri, întrucât producătorii autohtoni sunt „blocaţi” de marile firme care au venit în ţară.

„Sper să fiu pe măsura aşteptărilor colegilor şi prietenilor care m-au susţinut şi să vin cu un suflu nou alături de echipa de fotbal a municipalităţii, mai ales că am fost membru activ al Clubului Sportiv Universitatea Craiova până când am terminat facultatea, iar în acea perioadă trăiam pe stadion alături de Craiova Maxima. Trei sferturi din timpul liber îl petreceam pe stadion.  Vreau să mă implic în relaţia cu mediul de afaceri, cu firmele private, pentru că nu mai vreau să simtă acea ruptură pe care am simţit-o eu când activam în acest domeniu”, a declarat Genoiu la finalul şedinţei.

Noul viceprimar a mai declarat că în aceste zile va face toate demersurile pentru a ieşi din toate funcţiile de administrator la societăţile pe care le deţine şi va lăsa ceilalţi acţionari să-şi ducă mai departe activitatea, mai ales că societăţile sale nu merg prea bine în acest moment.

„Aşa cum ştiţi, afacerile de care m-am preocupat eu sunt într-o perioadă foarte dificilă. Lucrurile şi gusturile oamenilor s-au schimbat foarte mult în ultima vreme şi personal consider că este un domeniu (n.red.: firmele producătoare din industria alimentară) care nu are viitor în economia românească, pentru că marile firmele care au venit pe piaţă au blocat pieţele de desfacere pentru firmele autohtone.

În momentul în care produci, trebuie să mai şi vinzi, iar ca să vinzi trebuie să treci de o barieră pe care dacă nu ai forţa să învingi nu ai capacitatea niciodată să negociezi, pentru că nu există negociere, ci nişte reguli pe care ţi le impun şi dacă le accepţi ajungi într-o situaţie financiară delicată aşa cum am ajuns eu”, a mai spus Genoiu. Viceprimarul Craiovei a precizat că dacă nu se vor face schimbări în politica de abordare a modului de desfacere a produselor autohtone pe zi ce trece vor muri societăţile procesatoare de alimente.

USL şi UNPR deţin,în acest moment, majoritatea calificată în Consiliul Local Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.