Adolescenţi cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras calculatoarele din şcoală

Adolescenţi cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras calculatoarele din şcoală

407
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bîrca au fost sesizaţi, pe 21 iunie 2013, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21.06.2013, persoane necunoscute au pătruns în incinta Şcolii Generale din localitatea Cârna, de unde  au sustras două unităţi de calculator, un laptop şi două camere web în valoare de 4.000 de lei.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, totodată fiind demarate cercetările în vederea identificării autorilor. Astfel, în cursul zilei de ieri, în urma măsurilor specifice întreprinse, poliţiştii au identificat făptuitorii în persoana lui D.S., 15 ani, R.P., 17 ani, A.B., 15 ani şi G.C., 13 ani, toţi din localitate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit unităţii şcolare, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.