DOLJ: Evenimente rutiere înregistrate în ultimele 24 ore

DOLJ: Evenimente rutiere înregistrate în ultimele 24 ore

1.175
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, în jurul orei 12:15, în comuna Sadova, satul Piscu Sadovei, C. ŞTEFAN, 72 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe un motoscuter a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, acesta fiind testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză nu este posesor permis conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

*** 

Aseară, în jurul orei 23:45, în comuna Robăneşti, sat Lăcriţa, B.DUMITRU, 43 ani, din localitate în timp ce se deplasa pe bicicletă, din cauza neatenției și a stării de ebrietate (1,09 mg/l ) a accidentat-o ușor pe S. DORINA, 36 ani, din comuna Pielești care se deplasa pe partea dreaptă a părții carosabile. Pe numele lui B.DUMITRU a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La volan cu permisul anulat şi cu o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat

Azi-noapte, în jurul orei 00:30, poliţişti din cadrul Sectiei 6 Politie, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au oprit pentru control, pe strada Fulger, un autoturism la volanul căruia a fost identificat L.ALIN,  37 ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are permisul de conducere anulat.

Întrucât cel în cauză emana miros de alcool și vorbea incoerent a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean unde i s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii craioveni au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de conducere anulat și fiind în stare de ebrietate.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1399

    inconstient rau omul,cam mare alcol\emia

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.