FC Universitatea Craiova va juca pe „Jiul” din Petroşani

FC Universitatea Craiova va juca pe „Jiul” din Petroşani

2.933
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Evacuat de pe Ion Oblemenco, finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a găsit deja soluţia de rezervă pentru a evolua pe teren propriu. Acesta a solicitat Consiliului Local Petroşani să poată susţine meciurile din Liga a II-a pe arena “Jiul”, iar răspunsul autorităţilor hunedorene a fost unul unul pozitiv.

Pentru folosirea stadionului Jiul, Fc Universitatea Craiova va suporta următoarele cheltuieli: 1.000 de euro plus TVA pentru fiecare joc oficial disputat în imobilul Jiul Petroşani şi anexele sale: 500 de euro plus TVA pentru fiecare joc amical disputat în imobilul stadionul Jiul şi anexele sale şi 25 la sută din totalul sumelor încasate din vânzarea biletelor de intrare la jocuri.

Subscrisa U Craiova SA (…) vă solicităm să aprobaţi asocierea cu subscrisa în vederea desfăşurării activităţii fotbalistice a înscrierii pentru Liga a II-a sezonul 2013-2014 la Federaţia Română de Fotbal a Fotbal Club Universitatea Craiova, club de fotbal profesionist din cadrul societăţii sportive Fotbal Club U Craiova SA (…) şi a efectuării antrenamentelor şi disputării jocurilor oficiale şi a amicalelor programate pe teren propriu pe stadionul Jiul Petroşani, proprietate a municipiului Petroşani. Asocierea se face pe perioada 15 iulie 2013 – 15 iulie 2014 cu posibilitatea de prelungire. În cadrul asocierii pentru folosirea stadionului Jiul Petroşani subscrisa va suporta următoarele cheltuieli: 1.000 de euro plus TVA pentru fiecare joc oficial disputat în imobilul Jiul Petroşani şi anexele sale: 500 de euro plus TVA pentru fiecare joc amical disputat în imobilul stadionul Jiul şi anexele sale şi 25 la sută din totalul sumelor încasate din vânzarea biletelor de intrare la jocuri. În vederea asocierii menţionăm că există acordul Asociaţiei Club Sportiv Jiul Petroşani„, se arată în cererea transmisă mnicipalităţii din Petroşani de Clubul FC Universitatea Craiova.

Consiliul Local Petroşani a aprobat în unanimitate cererea Universităţii.

foto: gazetavaii.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.