Antena 3 aniverseaza 8 ani la Craiova, pe 11 iulie

Antena 3 aniverseaza 8 ani la Craiova, pe 11 iulie

301
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Antena 3 va sarbatori aniversarea celor 8 ani la Craiova,  oras votat in urma unui “referendum” de catre telespectatorii Antena 3.

De 8 ani, Antena 3 vorbeste despre romani, semnaleaza si ajuta la rezolvarea problemelor din societatea romaneasca, de 8 ani Antena 3 este acolo unde e nevoie de ea, iar acum va sarbatori in mijlocul telespectatorilor sai.

Astfel, pe 11 iulie, incepand cu ora 19.00, Craiova devine capitala Antena 3.  Intreaga echipa a Antenei 3 va participa la un spectacol aniversar maraton. La evenimentul care va dura cel putin 4 ore vor participa cei mai in voga artisti din Romania:  Loredana, Zdob si Zdub, CRBL, Connect-R,  Alex Velea,  Holograf, Vunk , Puya, Corina,  Hi Q, Akcent, Delia.

Intreg spectacolul va fi transmis live, iar gazde vor fi vedetele Antena 3.
Peste 20.000 de oameni sunt asteptati in Piata Mihai Viteazul din Craiova sa aniverseze 8 ani alaturi de Antena 3, telespectatori, oficialitati, reprezentanti ai mediului de business din Romania, persoane publice si prieteni ai Antena 3.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

 



6 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    605

    si cadoul din partea lor pentru noi a fost kktu ala de antena play, au blamat voyo atata timp iar apoi ii copiaza, si-au dat singuri cu tesla’n ….

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    431

    Traiasca patronul Intact Media pentru ca ofera ce le place mai mult romanilor, balci. O vrea sa candideze la prezidentiale. .Sper ca din spatele zabrelelor.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-08-2009
    Mesaje
    357

    asa voiculescule..da circ…ba nenorociti oameni…

    happy new year !
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     09-11-2005
    Locatie
     Underground
    Mesaje
    247

    haznaua securistului voiculescu … indobitocire,dezinformare si manipulare cat incape … marea prosteala nationala continua …

  5. #5
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1311

    Pfff Televiziunile din Romania sunt in mare parte niste jeguri. Se injura intre ele… se balacesc in prostie si dezinformare.. NOI NU AVEM PRESA ADEVARATA IMPARTIALA… avem mult balci.
    Ma intreb oare Gadea o sa fie sa tina predici… sau Badea sa il injure pe Basescu?… Inainte chiar imi place Badea dar… in ultimul timp a demonstrat cat de sluga e.. pacat de el..

    Sunt curios daca o sa prezinte echipa craiovei de fotbal.. cum zicea mititelu… . Ar fi culmea manipularii aia..

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    49

    Cel mai deject post de televiziune .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.