Se deschide robinetul de gaze la Corabia

Se deschide robinetul de gaze la Corabia

387
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După mulţi ani de aşteptări şi promisiuni din partea autorităţilor, localnicii din Corabia vor avea în scurt timp gaze. Investiţia va demara în luna martie.

Potrivit celor declarate de primarul Teodor Barbu, s-a încheiat deja licitaţia pentru societatea care va furniza gazul metan în Corabia. Acum au loc ultimele proceduri pentru licitaţia de construcţie a magistralei ce vine de la Turnu Măgurele, iar în martie va începe branşarea fabricilor şi a populaţiei. Odată cu introducerea gazelor, economia din zona Dunării se va redresa, susţine edilul. Fabrica de melană şi cea de brânză vor începe imediat producţia, iar alte investiţii, cum ar fi o fabrică de nuteţuri combinate, dar şi un combinat de producere a energiei electrice îşi vor deschide porţile la Corabia, o dată cu deschiderea robinetului de gaze. În prezent, localnicii din Corabia nu mai primesc energie termică în sistem centralizat şi sunt nevoiţi să se încălzească inclusiv cu sobe cu lemne, deşi locuiesc la bloc.

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.