Acţiuni preventive ale poliţiştilor rutieri în Dolj

Acţiuni preventive ale poliţiştilor rutieri în Dolj

432
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii rutieri au organizat şi executat, în cursul zilei de ieri, o acţiune având ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie cauzate de viteză, urmărindu-se totodată şi conştientizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă.

Poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat împreună cu agenţi rutieri din cadrul Poliţiilor municipale Calafat şi Băileşti în sistem releu cu aparatele radar pe D.N. 56.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri au fost constatate 73 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 13 390 lei. Oamenii legii au aplicat 26 sancţiuni pentru viteză neregulamentară, 24 amenzi pentru neportul centurii, iar 9 conducători au fost sancţionaţi pentru folosirea telefonului mobil în timpul mersului.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1398

    viteza pe drumurile noastre…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.