Comercianţi din Băileşti amendaţi de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor

Comercianţi din Băileşti amendaţi de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor

413
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au organizat şi executat, ieri de dimineaţă, o acţiune, în municipiul Băileşti, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării cărnii şi subproduselor din carne” .

Au fost verificate, în cadrul acţiunii, 10 societăţi comerciale, dar şi 14 persoane fizice, ocazie cu care a fost întocmit un dosar penal şi au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în sumă de 28.500 lei. Deasemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 269 kg carne porc şi vită şi142 kgpeşte diverse specii, în valoare de 3.378 lei.

Exemplu: Cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială din Băileşti s-a constatat faptul că reprezentantul acestei societăţi a comercializat cantitatea de 110 kg carne tineret bovin, 45 kg carne porc şi 7 kg. tineret ovin, pentru care nu a deţinut documente care să ateste provenienţa legală a acesteia. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 20.000 lei conform Legii 12/1990-Rep., dispunându-se totodată confiscarea sumei de 1.710 lei reprezentând contravaloarea cantităţii de carne comercializată fără documente.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    607

    ce sunt chestiile alea din poza? la prima vedere seamana a k…t

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.