Craiova: Cu mandibula ruptă, după ce ar fi fost bătut de patru...

Craiova: Cu mandibula ruptă, după ce ar fi fost bătut de patru poliţişti

473
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, susţine că a fost bătut cu pumnii şi picioarele de patru lucrători ai Secţiei 4 de Poliţie Craiova, pentru că a vrut să-i filmeze pe aceştia când îi încătuşau pe amicii cu care se afla în cartierul Brazda lui Novac.

Tânărul se numeşte Cosmin Tudor. Acesta a ajuns la Spitalul de Urgenţă unde medicii au constatat că are mandibula fracturată.

Craioveanul susţine că echipajul de poliţie a sosit în zona în care se afla cu grupul de prieteni pentru că ascultau muzică. El ar fi fost bătut după ce a fost urcat în dubă, pentru că a vrut să filmeze cum poliţiştii îi „saltă” amicii cu cătuşe la mâini. Deocamdată, victima nu a formulat o plângere împotriva celor care susţine că l-au bătut.

În acest caz, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj a demarat o anchetă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1310

    Politistii de la Sectia 4 sunt printre cei mai scarbosi din Craiova.. Niste jeguri!!.. injura si vorbesc mai rau ca boschetarii si ca ultimii cocalari.. Defapt majoritatea sunt asa.. capete de creta..

    Si as vrea sa stiu si eu unde scrie in regulamentul lor ca ar avea voie sa bata pe cineva?. Aia in strainatate si daca ii scuipi iti pun punga pe cap anti-scuipat.. poti sa ii injuri cat vrei poti sa te dai la ei te imobilizeaza si atat.. da nu te bat. in cel mai rau caz te impusca.. dar repet n-au voie sa te bata dacat sa te IMOBILIZEZE si sa te faca sa stai cuminte dar ce sa stie capetele seci astea meserie…

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1397

    nasol

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.