Italian ascuns sub o pătură, într-un microbuz, descoperit la frontiera de la...

Italian ascuns sub o pătură, într-un microbuz, descoperit la frontiera de la Calafat

506
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit într-un microbuz, ascuns sub o pătură, un cetăţean italian care intenţiona să treacă ilegal frontiera de stat a României

În data de 08.07.2013, ora 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind cu un microbuz, doi cetăţeni germani şi un cetăţean austriac.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport poliţiştii de frontieră au descoperit în partea din spate a microbuzului, ascunsă sub o pătură o persoană de sex masculin. Cu ocazia cercetărilor efectuate şi din declaraţiilor persoanei a rezultat că acesta este cetăţeanul italian Michael T., în vârstă de 21 ani. Tânărul a recurs la această metodă deoarece i-au fost furate actele în municipiul Cluj şi dorea să ajungă în Grecia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de ieşire din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1394

    au ajuns italienii sa treaca fraudulos in romania…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.