Solomon află, astăzi, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

Solomon află, astăzi, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

564
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, aşteaptă, astăzi, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care urmează să se pronunţe  în dosarul în care el şi omul de afaceri Cornel Penescu sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada februarie – noiembrie 2006, Antonie Solomon, în calitate de primar al municipiului Craiova şi de preşedinte al Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale a municipiului Craiova, a primit, cu titlu de mită, suma totală de 50.000 de euro, în mai multe tranşe, de la Cornel Penescu, pentru a-şi îndeplini în mod necorespunzător atribuţiile de serviciu. DNA susţine că autorizaţia de construcţie a fost semnată de Antonie Solomon în aceeaşi zi în care SC PIC SA Piteşti a depus cererea prin care solicita această autorizaţie.

Magistraţii ÎCCJ vor lua azi  o decizie în acest caz.



4 COMENTARII

  1. #1
    A%%
    Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    224

    Schneller !!

  2. #2
    A%%
    Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    228

    Cam putin trei ani. Inchisorile sunt pline de oameni care au furat de foame, un fier sau o gaina, si care au primit ani grei .
    Mișto justitie…
    Nu fura , daca esti sarac sau un nimeni, ca iti iei 7-10 ani ca popa!

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1326

    Solomon s-a dus la fratii lui. Era de asteptat. Orasul asta a fost condus pana acum numai de „penali” sau „retardati”.
    Cunosc pe cineva de la DNA si pot sa spun ca cei de la DNA „muncesc” ca sclavii. Vor mai urma nume grele fiindca e foarte multa activitate in zona asta.
    La penitenciarul din Craiova aproape ca nu mai e loc si cam asa este prin toate inchisorile si penitenciarele din tara. Oricum si in penitenciare viata e grea. si ar trebui sa se gandeasca toti de 10 ori inainte sa faca vreo ilegalitate penala.

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    379

    Penali sau retardati,asta a fost singurul care a facut ceva pt orasul asta……Ce a facut solomon,nu poate olga sa vopseasca sau sa mentina curatenia….orasul este infect acum…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.