Calafat: Zeci de blocuri rămân fără apă pentru neplata datoriilor

Calafat: Zeci de blocuri rămân fără apă pentru neplata datoriilor

431
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apa Oltenia (CAO) SA va trece, astăzi, la sistarea furnizării serviciului de alimentare cu apa potabila, in conformitate cu prevederile legale specifice aflate in vigoare, pentru blocurile/scările de bloc din cartierul Cobuz, din municipiul Calafat, ca urmare a neachitării debitelor restante, după cum urmează:

Blocurile: B1, B15, D3, D7, E1, E2, E5, E7, E8, E9, I1, I5, I10, I13, J1, J4 sc.2, J17, M9, M15, M17, M24, M25, U5.

 
„Informăm utilizatorii din aceste blocuri, că trebuie să coopereze în sensul recuperării debitelor restante, în caz contrar S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. va fi nevoită să recurgă la debranșarea blocurilor/scărilor de bloc respective prin săpătură pe domeniul public.
Costurile aferente acestor lucrări de debranșare – rebranșare vor fi suportate, conform reglementărilor legale, de către utilizatorii în cauză.
Masura sistarii furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila, ca urmare a neachitarii debitelor restante, va continua si in perioada urmatoare”, arată conducerea CAO.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.