Craiova: Întreruperi temporare în furnizarea apei potabile

Craiova: Întreruperi temporare în furnizarea apei potabile

674
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în data de 18 iulie 2013, între orele 09:00 – 15:00, în Municipiul Craiova, în perimetrul delimitat de Bulevardul Gheorghe Chiţu, Strada Anul 1848, Strada Caracal, Strada Corneliu Coposu, Calea Unirii.

Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este efectuarea unor lucrări de cuplare a unor conducte noi la reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă şi de branşare a imobilului situat pe Bulevardul Gheorghe Chiţu, nr.39 (policlinică umană).

„Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, transmit responsabilii CAO.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.