Crucea Roşie Dolj s-a calificat la Competiţia Naţională de Prim Ajutor

Crucea Roşie Dolj s-a calificat la Competiţia Naţională de Prim Ajutor

2.070
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Echipa de prim-ajutor a Filialei de Cruce Roşie Dolj s-a clasat pe primul loc la etapa zonală a competiţiei echipelor de prim ajutor din cadrul detaşamentelor de intervenţie în situaţii de dezastre ale Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.

Doljenii vor participa, alături de alte şapte echipe, la etapa naţională a competiţiei care se va desfăşura în toamnă. “Echipa noastră este formată din Câmpeanu Radu, Burduşel Daiana, Mitroi Bianca, Nedelea Andreea, Triculescu Raul şi Duna Ramona. Ei au fost pregătiţi de dr. Oana Dragomir, cu sprijinul altor formatori de prim-ajutor ai filialei. Avem o bună tradiţie în acest domeniu, ocupând an de an poziţii fruntaşe în clasamentul la nivel de ţară. De două ori am reprezentat România la Convenţia Europeană de prim ajutor: în 2006 la Assissi – Italia şi în 2012 la Dundalk – Irlanda”, a spus Maria Vintilă, directorul Filialei de Cruce Roşie Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.