Tinerii din mediul rural, „turişti de nota 10” în Craiova

Tinerii din mediul rural, „turişti de nota 10” în Craiova

655
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Grupul informal „Descoperitorii” lanseaza  proiectul „Descopera”, finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, care se va desfasura atat in comuna Breasta, cat si in Craiova, in perioada 6 – 10 august 2013. Scopul principal al acestui proiect este de a  antrena tineri  din mediul rural în activităţi cât mai variate, prin intermediul carora ei  sa se descopere pe ei si lumea din jur, valorificându-şi astfel potentialul creativ, in calitate de participanti, grup tinta si benefiari directi.

Totodata, prin implementarea acestui proiect, Grupul Informal Descoperitorii va descoperi  10 obiective culturale ale orasului Craiova, prin organizarea activitatii “Turist de nota 10”, obiective ce vor fi promovate in randul tinerilor din comuna Breasta prin “Carnetul meu de turist”.

Obiectivele vizitate vor fi: Casa Baniei, Muzeul de Istorie, Muzeul de Stiinte ale Naturii, Casa Nicolae Romanescu, Muzeul de Arta, Teatrul National Marin Sorescu,  Sala Polivalenta, Filarmonica Oltenia si Radio Oltenia Craiova.

Proiectul dezvolta  solidaritatea si toleranta intre tineri, in activitatile proiectului fiind inclusi tineri din medii diferite, de culturi diferite.

Partenerii care sustin proiectul sunt: Scoala Gimnaziala Breasta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj,  Teatrul National „Marin Sorescu”, Muzeul Regional al Olteniei, Radio Romania Oltenia Craiova, Asociatia pentru Tineri „Streets”.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.