Stagii internaționale oferite de AIESEC

Stagii internaționale oferite de AIESEC

577
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În perioada 15 – 31 iulie, AIESEC dă startul înscrierilor la programul „Global Internships”, ce oferă tinerilor  stagii profesionale internaționale, ce implică lucrul în organizații și companii cunoscute. Prin acest program, aceștia pot pleca într-una din cele 113 țări, unde se află organizația.

Programul “Global Internships” oferă tinerilor stagii internaționale ce vor contribui la dezvoltarea lor profesională și le vor da șansa să se specializeze într-un anumit domeniu de activitate. Stagiile sunt în domenii precum: educație, marketing şi management, IT sau inginerie și durează între 3 și 18 luni. Aceștia vor avea șansa să lucreze în companii din afara țării, unde vor fi priviți și remunerați ca angajați și vor pune în practică cunoștințele și abilitățile proprii.

Acest program se adresează studenților aflați în an terminal la licență sau master, dar și tinerilor absolvenți ce au vârstele până în 29 de ani. Aceștia trebuie să cunoască o limbă străină la nivel avansat, să aibă și un minim de experiență în domeniul selectat și să fie înarmați cu dorința de a se autodepăși.

Tinerii înscriși la acest program vor trece printr-un proces de selecție ce constă într-un interviu. Prin acest interviu se vor testa abilitățile celor care se înscriu pentru a vedea dacă îndeplinesc condițiile necesare pentru a pleca într-un astfel de stagiu. După ce vor trece de interviu aceștia iși vor alege destinaţia şi internship-ul care li se potrivesc cel mai bine, fiind ajutați de un membru AIESEC.

La nivel mondial aproximativ 15.000 de persoane aleg o astfel de experiență anual, în ultimul an atingându-se cifra de 20.000 de tineri care au beneficiat de un astfel de stagiu.

Studenții care doresc să se înscrie, se pot înscrie online pe www.aiesec-craiova.org  până pe 31 iulie, unde pot afla și mai multe informații despre acest program.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.