Ford va recalibra sistemele de reglare pentru modele hibride Ford C-Max, Fusion...

Ford va recalibra sistemele de reglare pentru modele hibride Ford C-Max, Fusion şi Lincoln MKZ

635
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Ford Motor Co va moderniza gratuit unele modele hibride din SUA şi Canada, pentru a îmbunătăţi eficienţa energetică a vehiculelor, transmite AP. Producătorul auto american intenţionează să recalibreze sistemele de reglare pentru 77.000 de modele hibride Ford C-Max, Fusion şi Lincoln MKZ fabricate în 2013, notează Agerpres.

Unii clienţi sunt nemulţumiţi că aceste modele nu ajung la o economie de combustibil de un litru de benzină la 20 de kilometri promisă în reclamele Ford.

Compania va majora viteza maximă a maşinilor care pot fi conduse în regim de funcţionare electrică de la 100 la 137 kilometri pe oră.

În România, Ford Motor a început anul trecut producţia de serie a noului model de automobile Ford B-Max la fabrica din Craiova. Noua fabrică de producţie a vehiculelor de la Craiova este rezultatul unei investiţii de peste 500 de milioane de euro (aproape 650 milioane de dolari) efectuate de Ford.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.