Guvernul vrea să îi premieze pe elevii care au obţinut 10 la...

Guvernul vrea să îi premieze pe elevii care au obţinut 10 la Bacalaureat

537
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Surse guvernamentale au declarat pentru MEDIAFAX că „Guvernul a pregătit deja o hotărâre în vederea premierii elevilor care au obţinut media 10 la bacalaureat, iar actul normativ a fost inclus pe agenda şedinţei de miercuri”.

Ulterior, la începutul şedinţei de guvern, subiectul a fost discutat de premierul Victor Ponta cu ministrul Educaţiei.

„Înţeleg că astăzi o să adoptăm un act prin care puteţi să-i premiaţi pe cei care au luat 10 la Bac. Eu înţeleg că am vorbit de cei care au copiat şi e bine că-i sancţionăm şi îi pedepsim, dar pe cât posibil să vorbim şi de cei care au luat nota zece”, a spus Ponta.

Ministrul a arătat că, din datele sale, un număr de 124 elevi au obţinut media 10 la bacalaureat, fiind încă în analiză şi unele contestaţii, numărul final de beneficiari urmând să se situeze la în jur de 130 tineri.

În Dolj, patru elevi au reuşit să încheie examenul de bacalaureat cu media 10.

Sursa text: Mediafax

Sursa foto: hotnews.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    452

    Un covrig din partea guvernului. Doar gaura.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.