Super petrecere J&B in Craiova!

Super petrecere J&B in Craiova!

3.521
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Saptamana trecuta va povesteam despre petrecerea ce, la acea ora, urma sa se tina in Craiova la Krypton Sky Club si am organizat un concurs in urma caruia un cititor al site-ului www.craiovaforum.ro a venit impreuna cu noi la aceasta minunata petrecere! Ing3ras s-a distrat alaturi de noi si toti ceilalti petrecareti la extrem de colorata petrecere J&B Dare to be colourful pentru ca el a fost fericitul castigator! si a venit tocmai de la Bals pentru asta iar eu cred ca s-a meritat, ramane sa ne spuna el intr-un comentariu daca asa a fost iar cei care au fost la petrecere sa confirme!

Cum a fost? Cred ca e suficient sa va spun doar urmatoarea insiruire de cuvinte din care sa va dati seama singuri de gradul de distractie:

Ok, ok au fost si baieti dar fetele sunt mai imporante, nu?

Pe bune, ne-am distrat pe cinste, ne-am colorat pe fata si corp in culori fosforescente care straluceau (la propriu) in lumina UV din club, ne-am clatit ochii la animatoare si gurile cu shoturi colorate oferite de si mai frumoase hostese, ne-am distrat alaturi de Mirror Ball Man care a facut super atmosfera dar mai ales ne-am „incalzit” (daca mai era nevoie) cu J&B varianta multicolora in diferite variante (cocktailuri cu gheata carbonica, shoturi).

Mai are rost sa va spun ca petrecerea a durat pana in zorii zilei cand ultimii petrecareti isi beau cafeaua de dimineata? Sau ca toata lumea s-a distrat pe cinste? Nu ma credeti? Nu-i nicio problema, puteti verifica si singuri uitandu-va peste fotografiile de sambata seara. Dar atentie, puteti regreta daca nu ati fost acolo pentru ca A FOST O PETRECERE COLORATA PE CINSTE!

Pentru cei care vor să petreacă și au curajul să “Dare to be colourful”, aplicația de pe pagina de Facebook a J&B România e încă dorincă de a oferi invitații VIP și multe alte premii.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    327

    frumos.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.